Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

13-23 hónaposig

Táblázat

Lehet, hogy egy kis felnőttet látsz az asztalnál, de fontos, hogy betartsd a babád tápigényeit. Sok új tapasztalat és érzés fog érni Téged, de tonnányi segítséggel, támogatással vagyunk itt, ebben a tesztelési időszakban. A közösségben található megosztott tudástól kezdve egészen a gazdaságos és tápláló receptekig.

A menu - All the needs of your child

18 eredmény

These filters will help you find the content you are looking for

Nestlé vaníliás ízű babapuding
Termék

Nestlé vaníliás ízű babapuding

A Nestlé babapudingok kalciumot és magnéziumot tartalmaznak, melyek hozzájárulnak a gyermekek csontjainak megfelelő fejlődéséhez, cink összetevőjének köszönhetően pedig hozzájárul a gyermekek immunrendszerének normál működéséhez.

A Nestlé vaníliás ízű babapuding kiváló desszert, tízórai vagy uzsonna étel. A babák tápanyag szükségleteihez igazított összetételű babapuding hozzájárul a tej és tejtermékek ajánlott napi beviteléhez. A változatos és kiegyensúlyozott étrend, az egészséges életmód nélkülözhetetlen az egészség megőrzéséhez.

 
Nestlé csokoládés ízű babapuding
Termék

Nestlé csokoládés ízű babapuding

A Nestlé babapudingok kalciumot és magnéziumot tartalmaznak, melyek hozzájárulnak a gyermekek csontjainak megfelelő fejlődéséhez, cink tartalmának köszönhetően pedig hozzájárul a gyermekek immunrendszerének normál működéséhez. A Nestlé csokoládés babapuding kiváló desszert, tízórai vagy uzsonna étel. A babák tápanyag szükségleteihez igazított összetételű babapuding hozzájárul a tej és tejtermékek ajánlott napi beviteléhez.

 
Olvasnivalók a hétre

Még mindig nem találod
amit keresel?

Próbáld ki új keresőnket. Mindig nyújtunk valami újat Neked.