Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

13-23 hónaposig

Táblázat

Lehet, hogy egy kis felnőttet látsz az asztalnál, de fontos, hogy betartsd a babád tápigényeit. Sok új tapasztalat és érzés fog érni Téged, de tonnányi segítséggel, támogatással vagyunk itt, ebben a tesztelési időszakban. A közösségben található megosztott tudástól kezdve egészen a gazdaságos és tápláló receptekig.

Egyszerűen szűkítsd le, hogy megtaláld amit keresel

Termék

NESTLÉ Junior Sárga gyümölcsös tejpép

A Nestlé Junior Sárga gyümölcsös tejpép 12 hónapos kortól adható, egyedülálló módon ropogós, rágható darabokkal készült. Vas és Jód tartalma hozzájárul a baba kognitív fejlődéséhez. A-, C-vitamin, valamint Cink tartalma továbbra is támogatja a baba immunrendszerét, emellett egyedülálló módon Bifidusz Bl* élőflórát is tartalmaz!  *A Bifidusz BL élőflóra az anyatejjel táplált csecsemők emésztőrendszerében meglévőhöz hasonló bifido-baktérium
 

(0 értékelés)
Termék

NESTLÉ Junior Piros gyümölcsös tejpép

A Nestlé Junior piros gyümölcsös tejpép 12 hónapos kortól adható, egyedülálló módon ropogós, rágható darabokkal készült. Vas és Jód tartalma hozzájárul a baba kognitív fejlődéséhez. A-, C-vitamin, valamint Cink tartalma továbbra is támogatja a baba immunrendszerét, emellett egyedülálló módon Bifidusz Bl* élőflórát is tartalmaz!  *A Bifidusz BL élőflóra az anyatejjel táplált csecsemők emésztőrendszerében meglévőhöz hasonló bifido-baktérium.

(0 értékelés)
Olvasnivalók a hétre