Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

7-8 hónaposig

Egy teljes kanálnyi segítség

A gyermeked folyamatosan nő és egyre több szilárd táplálékot és új ízeket fog kirpóbálni. Ez idő alatt kitapasztalja, hogy mire van igazán szüksége. Mi lesz a következő meglepetés, amit neki szánsz?

A menu - All the needs of your child

17 eredmény

These filters will help you find the content you are looking for

Nestlé vaníliás ízű babapuding
Termék

Nestlé vaníliás ízű babapuding

A Nestlé babapudingok kalciumot és magnéziumot tartalmaznak, melyek hozzájárulnak a gyermekek csontjainak megfelelő fejlődéséhez, cink összetevőjének köszönhetően pedig hozzájárul a gyermekek immunrendszerének normál működéséhez.

A Nestlé vaníliás ízű babapuding kiváló desszert, tízórai vagy uzsonna étel. A babák tápanyag szükségleteihez igazított összetételű babapuding hozzájárul a tej és tejtermékek ajánlott napi beviteléhez. A változatos és kiegyensúlyozott étrend, az egészséges életmód nélkülözhetetlen az egészség megőrzéséhez.

 
Nestlé csokoládés ízű babapuding
Termék

Nestlé csokoládés ízű babapuding

A Nestlé babapudingok kalciumot és magnéziumot tartalmaznak, melyek hozzájárulnak a gyermekek csontjainak megfelelő fejlődéséhez, cink tartalmának köszönhetően pedig hozzájárul a gyermekek immunrendszerének normál működéséhez. A Nestlé csokoládés babapuding kiváló desszert, tízórai vagy uzsonna étel. A babák tápanyag szükségleteihez igazított összetételű babapuding hozzájárul a tej és tejtermékek ajánlott napi beviteléhez.

 
Olvasnivalók a hétre

Még mindig nem találod
amit keresel?

Próbáld ki új keresőnket. Mindig nyújtunk valami újat Neked.