Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

9-12 hónaposig

Mindennapi csodák

Tovább folytatódik az előző hónapokban megkezdett út - új ízek és új kalandok várnak rátok ebben az időszakban is. Elhangzanak az első szavak, megtörténnek az első lépések. Észre sem veszed és gyermeked lassan egy éves lesz.

A menu - All the needs of your child

142 eredmény

These filters will help you find the content you are looking for

Nestlé Stracciatellás Tejpép
Termék

NESTLÉ Stracciatellás pép – glutén és tejtartalmú gabonapép

A Nestlé Stracciatellás pépet* babád 8 hónapos kortól fogyaszthatja. Pépünk A, C, D vitamin és Cink tartalma hozzájárul gyermeked immunrendszerének megfelelő működéséhez. Vas és jód tartalma elősegíti gyermeked kognitív képességének fejlődését, valamint B1 vitamin tartalma hozzájárul gyermeked idegrendszerének megfelelő működéséhez. Bifidusz BL élőflórát tartalmaz, mely az anyatejjel táplált csecsemők emésztőrendszerében meglévőhöz hasonló bifido-baktérium.

 
Nestlé Yogolino banános bébidesszert
Termék

Nestlé Yogolino banános bébidesszert

A Nestlé Yogolino tejalapú banános bébidesszert kiváló választás tízóraira, uzsonnára vagy akár desszertnek. A babák tápanyagszükségletéhez igazított összetételű, krémesen lágy bébidesszert fogyasztása hozzájárul az ajánlott napi tej és tejtermék beviteléhez. Természetes kalciumforrás, kalciumtartalma hozzájárul gyermeked csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez. A speciális hőkezelési eljárásnak köszönhetően hűtést nem igényel, így praktikusan bárhová magaddal viheted, legyen rövidebb vagy hosszabb utazás.

 
Olvasnivalók a hétre
Keresés

Még mindig nem találod
amit keresel?

Próbáld ki új keresőnket. Mindig nyújtunk valami újat Neked.