Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

9-12 hónaposig

1000 ok, hogy tartsd a lépést

Babád első ezer napjának minden egyes napja ugyanolyan fontos. Egy növekvő személyiséget kell ellátnod, akinek nem feltétlenül tetszik minden amit adsz neki, de mi itt vagyunk és segítünk, tanulhatsz a közös tudásból, a hozzáértők meglátásaiból, és az egészséges receptekből.

A menu - All the needs of your child

19 eredmény

These filters will help you find the content you are looking for

Nestlé vaníliás ízű babapuding
Termék

Nestlé vaníliás ízű babapuding

A Nestlé babapudingok kalciumot és magnéziumot tartalmaznak, melyek hozzájárulnak a gyermekek csontjainak megfelelő fejlődéséhez, cink összetevőjének köszönhetően pedig hozzájárul a gyermekek immunrendszerének normál működéséhez.

A Nestlé vaníliás ízű babapuding kiváló desszert, tízórai vagy uzsonna étel. A babák tápanyag szükségleteihez igazított összetételű babapuding hozzájárul a tej és tejtermékek ajánlott napi beviteléhez. A változatos és kiegyensúlyozott étrend, az egészséges életmód nélkülözhetetlen az egészség megőrzéséhez.

 
Nestlé csokoládés ízű babapuding
Termék

Nestlé csokoládés ízű babapuding

A Nestlé babapudingok kalciumot és magnéziumot tartalmaznak, melyek hozzájárulnak a gyermekek csontjainak megfelelő fejlődéséhez, cink tartalmának köszönhetően pedig hozzájárul a gyermekek immunrendszerének normál működéséhez. A Nestlé csokoládés babapuding kiváló desszert, tízórai vagy uzsonna étel. A babák tápanyag szükségleteihez igazított összetételű babapuding hozzájárul a tej és tejtermékek ajánlott napi beviteléhez.

 
Olvasnivalók a hétre

Még mindig nem találod
amit keresel?

Próbáld ki új keresőnket. Mindig nyújtunk valami újat Neked.