Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

9-12 hónaposig

1000 ok, hogy tartsd a lépést

Babád első ezer napjának minden egyes napja ugyanolyan fontos. Egy növekvő személyiséget kell ellátnod, akinek nem feltétlenül tetszik minden amit adsz neki, de mi itt vagyunk és segítünk, tanulhatsz a közös tudásból, a hozzáértők meglátásaiból, és az egészséges receptekből.

Egyszerűen szűkítsd le, hogy megtaláld amit keresel

Termék

NESTLÉ Junior Sárga gyümölcsös tejpép

A Nestlé Junior Sárga gyümölcsös tejpép 12 hónapos kortól adható, egyedülálló módon ropogós, rágható darabokkal készült. Vas és Jód tartalma hozzájárul a baba kognitív fejlődéséhez. A-, C-vitamin, valamint Cink tartalma továbbra is támogatja a baba immunrendszerét, emellett egyedülálló módon Bifidusz Bl* élőflórát is tartalmaz!  *A Bifidusz BL élőflóra az anyatejjel táplált csecsemők emésztőrendszerében meglévőhöz hasonló bifido-baktérium
 

(0 értékelés)
Termék

NESTLÉ Junior Piros gyümölcsös tejpép

A Nestlé Junior piros gyümölcsös tejpép 12 hónapos kortól adható, egyedülálló módon ropogós, rágható darabokkal készült. Vas és Jód tartalma hozzájárul a baba kognitív fejlődéséhez. A-, C-vitamin, valamint Cink tartalma továbbra is támogatja a baba immunrendszerét, emellett egyedülálló módon Bifidusz Bl* élőflórát is tartalmaz!  *A Bifidusz BL élőflóra az anyatejjel táplált csecsemők emésztőrendszerében meglévőhöz hasonló bifido-baktérium.

(0 értékelés)
Olvasnivalók a hétre