Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Cikk megosztása
X
Az első gyertya a tortán

Az első gyertya a tortán

Már egy év eltelt, amióta megszületett a kisbabám, itt az idő, hogy ünnepeljünk! Milyen legyen a torta és mit adhatnék a csemetémnek ajándékba?

 

2016/09/01 12:53

Add meg a módját!

Egy szülinap nem szülinap ünnepi hangulat nélkül. Terítsd meg az asztalt, legyen minél színesebb és viccesebb, és függessz ki lufikat, papír girlandokat! Arra azonban figyelj a nagy dísztengerben, hogy a levegőfújásra kitekeredő, anyósnyelv típusú sípokat nem kedvelik a kicsik, mert megijedhetnek. A partit egyébként akár egy témára is felfűzheted: tündérek, állatok vagy akár bohócok. Zene? Ne feledkezz meg arról se!

 

Legyen különleges a torta! 

A szülinapi alkalom legnagyobb ékessége ne csak finom legyen, hanem szép is! Ha magad vágsz bele az édesség elkészítésébe, alakítsd vicces formájúra, az állatosat például minden gyerek szereti.

 

Válassz varázsgyertyát!

Ha már készül torta a nagy alkalomra, akkor ne feledkezz meg a gyertyákról! Vagyis arról az egyről. Gyermeked még nem tudhatja, hogyan kell elfújnia azt, így a legjobb választás egy mókás, zenélő vagy varázsgyertya, amely újra és újra meggyullad.

 

Nem az ajándék a lényeg

Az ajándékok elengedhetetlen részei a szülinapnak, de felesleges túl sokat vásárolni belőlük. A babák gyakran elveszve érezik magukat a sok újdonság közepette, és a legtöbbször jobban tetszik nekik a csomagolás, mint maga a meglepetés.

 

Te is szívesen nosztalgiázol a babavárásodról a gyermeked születésnapján?! 

Karen, Amanda anyukája

„A kisbabám első születésnapjára mindannyian bohócnak öltöztünk. Még a nagyszülők is feltették a piros orrot. Mindenki csatlakozott, és nagyon sok fényképet készítettem. Szerintem tetszeni fog neki is, mikor nagyobb korában ezeket a fotókat visszanézi.”

Tovább

Legyél Te is a Nestlé Baba közösségének tagja!

Szülőnek lenni egy élethosszig tartó utazás. Segítünk felkészülni, megtenni az első lépéseket és minél gondtalanabbá varázsolni ezt számodra.

  • babataplalasTudj meg többet a kicsik táplálásáról
  • nestlebaba-kalkulatorInteraktív eszközökkel várunk
  • nestle-fogyasztoi-szolgalatVálaszt kaphatsz kérdéseidre
  • Személyre szabott tanácsainkkal segítjük a szülővé válás folyamatát

Regisztrálj!

Kapcsolódó tartalom
Az anyukák értékelése0/5

Még mindig nem találod
amit keresel?

Próbáld ki új keresőnket. Mindig nyújtunk valami újat Neked.