Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Recept megosztása
X

(0 értékelés)

NehézségKönnyű

Előkészítési idő10mn

Teljes elkészítési idő10mn

Barackhab

(tej-, tojás-, szója- és gluténmentes)

Hozzávalók:

  • 20 g Sinlac por
  • 100 g őszibarack vagy nektarin
  • 50 ml felforralt, lehűtött víz


Elkészítés
A friss vagy mélyhűtött barackot lereszeljük.
A Sinlac port csomómentesre keverjük a felforralt, visszahűtött vízzel.
Az alappépet és a barackvelőt alaposan elkeverjük, kissé felhabosítjuk.

Legyél Te is a Nestlé Baba közösségének tagja!

Szülőnek lenni, egy élethosszig tartó utazás! Segítünk megtenni az első lépéseket, felkészülni és minél gondtalanabbá varázsolni ezt számodra!

  • Többet megtudhatsz a baba táplálkozásáról
  • Használhatod interaktív eszközeink
  • Kérdéseidre akár több választ is kaphatsz
  • Időben értesülszhetsz különleges ajánlatainkról

Kezdd el!

Vélemények a receptről

0 értékelés