Termék megosztása
X

Szakértő gondoskodás gyermeked jövőjéről

BEBA

BEBA OPTIPRO Junior 1 tejalapú anyatej-kiegészítő tápszer

A BEBA OPTIPRO Junior 1 tápszer 2’-FL oligoszacharidot tartalmaz, mely szerkezetében megegyezik az anyatejben legnagyobb mértékben előforduló oligoszachariddal.

BENU vásárlás

A BEBA OPTIPRO® Junior 1 12. hónaptól adható a vegyes étrend részeként, ha a szoptatás nem megoldható, vagy nem elégséges a csecsemő kiegészítő táplálására. A BEBA OPTIPRO® Junior 1 nem adható anyatejet helyettesítő tápszerként 6 hónapos kort megelőzően.

  Tulajdonságok és előnyök

  Több évtizedes kutatás eredményeként alkottuk meg az anyatej által inspirált BEBA OPTIPRO® Junior 1 anyatej-kiegészítő tápszert, összetevők egyedi kombinációjával:

  • OPTIPRO® fehérjével*, mely egyedülálló fehérjemennyiséggel és fehérjeminőséggel rendelkezik
  • 2’-FL oligoszachariddal, mely szerkezetében megegyezik az anyatejben legnagyobb mértékben előforduló oligoszachariddal
  • L. reuteri élőflórával, mely a világ egyik legkutatottabb baktériumflóra törzse, máig mintegy 130 klinikai tanulmányban vizsgálták hatékonyságát és biztonságosságát
  • Szénhidrátként kizárólag tejcukrot tartalmaz
  • Pálmaolaj mentes

  *A Nestlé egyedülálló fehérjetechnológiája állítja elő az OPTIPRO® fehérjét.

  FONTOS FIGYELMEZTETÉS

  A csecsemő legjobb tápláléka az anyatej. A legegészségesebb táplálási mód a szoptatás. Amennyiben az orvos szerint nem áll rendelkezésre elegendő anyatej, vagy a szoptatásnak más akadálya van, alkalmazásáról kérdezd meg gyermekorvosod, védőnőd.

  A BEBA OPTIPRO® Junior 1 12. hónaptól adható a vegyes étrend részeként, ha a szoptatás nem megoldható, vagy nem elégséges a csecsemő kiegészítő táplálására. A BEBA OPTIPRO® Junior 1 nem adható anyatejet helyettesítő tápszerként 6 hónapos kort megelőzően. Kiegészítő táplálás céljából való alkalmazhatósága, beleértve a 12. hónaptól való eltérést, csak független, orvosi, táplálkozástudományi vagy gyógyszerészeti végzettségű személyek vagy más anya- és gyermekgondozó szakemberek tanácsára hozható meg, a csecsemő egyedi növekedési és fejlődési igényei alapján. A változatos és kiegyensúlyozott étrend, az egészséges életmód nélkülözhetetlen az egészség megőrzéséhez. A BEBA OPTIPRO® Junior 1 helytelen, a használati utasítástól, vagy az orvos előírásától eltérő alkalmazása a csecsemő megbetegedését okozhatja.

  Egyszerre csak egy üveg tápszert készíts el. Használd fel azonnal, és pontosan kövesd az utasításokat! A megmaradt tápszert ne tárold, hanem öntsd ki! Etetés közben mindig tartsd karodban gyermeked! Ne hagyd felügyelet nélkül, mert a gyermek félrenyelhet, amely esetleg fulladást okozhat! Ha a gyermek már elég idős, a tápszer pohárból is adható.

  Gyermeked elmúlt már 24 hónapos? Folytasd tejalapú kiegészítő táplálását BEBA OPTIPRO Junior 2 tejalapú italporral!

  Összetétel
  Elkészítés, adagolás, tárolás
  További ízesítések, kiszerelések
  Kapcsolat
  Az anyukák értékelése0/5
  Keresés

  Még mindig nem találod
  amit keresel?

  Próbáld ki új keresőnket. Mindig nyújtunk valami újat Neked.