Termék megosztása
X

BEBA

BEBA OPTIPRO Junior 2 vitaminokkal és ásványi anyagokkal

Megújul a 24 hónapos kortól adható BEBA PRO Junior 2 italpor összetétele és ezentúl BEBA OPTIPRO Junior 2 néven érhető el új köntösben. A boltok polcain megtalálhatod a régi sárga dobozos és az új kék dobozos terméket is mindkét kiszerelésben, a váltás folyamatosan zajlik.

A BEBA OPTIPRO Junior 2 gyerekital egyszerre biztosítja az immunrendszert természetes módon támogató A-, C-, D-vitamin, cink- és vasforrást és az életkori szükségletekhez igazított, megfelelő fejlődéshez szükséges napi fehérje bevitelt.

Kattints a vásárláshoz

A BEBA OPTIPRO JUNIOR 2 gyerekital 24 hónapos kortól adható, nem adható anyatej-helyettesítő és kiegészítő tápszerként az első 2 életévben. A változatos és kiegyensúlyozott étrend, az egészséges életmód nélkülözhetetlen az egészség megőrzéséhez.

Tulajdonságok és előnyök

A BEBA OPTIPRO Junior 2 egy kifejezetten kisgyermekek számára megalkotott gyerekital 24 hónapos kortól, a kiegyensúlyozott étrend részeként értékes összetevőkkel segíti a kicsik fejlődését:

•    Fehérjékkel, a korosztály igényeire szabva

•    Vassal, mely hozzájárul a gyermekek immunrendszerének megfelelő működéséhez

•    Kalciummal és D-vitaminnal, melyek szükségesek a gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez

•    Összetevőként szacharóz helyett csak tejcukrot tartalmaz

•    Pálmaolaj mentes

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

A BEBA OPTIPRO JUNIOR 2 gyerekital 24 hónapos kortól adható, nem adható anyatej-helyettesítő és kiegészítő tápszerként az első 2 életévben. Folytasd a szoptatást ameddig lehetséges. A változatos és kiegyensúlyozott étrend, az egészséges életmód nélkülözhetetlen az egészség megőrzéséhez.

Egyszerre csak egy üveg gyerekitalt készíts el. Használd fel azonnal, és pontosan kövesd az utasításokat! A megmaradt gyerekitalt ne tárold, hanem öntsd ki! Evés közben ne hagyd gyermeked felügyelet nélkül, mert félrenyelhet, amely esetleg fulladást okozhat! Ha a gyermek már elég idős, a gyerekital pohárból is adható.

Forralatlan víztől, kifőzetlen cumisüvegtől vagy téves hígítástól gyermeked megbetegedhet. A nem megfelelő tárolás, elkészítés és etetés a kicsi egészségét veszélyezteti. Az italpor gyermekektől elzárva tartandó!

Összetétel
Elkészítés, adagolás, tárolás
További ízesítések, kiszerelések
Kapcsolat
Az anyukák értékelése0/5
avatar
Keresés

Nem találod, amit keresel?
what you are looking for?

Try our new smart question engine. We'll always have something for you.

Úgy tűnik, már regisztrált felhasználó vagy

Jelentkezz be, hogy élvezhesd a Nestlé Baba Közösség tagjainak szóló előnyöket! Kattints ide a bejelentkezéshez!