Termék megosztása
X

Szakértő gondoskodás gyermeked jövőjéről

BEBA

BEBA OPTIPRO 2 tejalapú anyatej-kiegészítő tápszer

A BEBA OPTIPRO 2 tápszer 2’-FL oligoszacharidot tartalmaz, mely szerkezetében megegyezik az anyatejben legnagyobb mértékben előforduló oligoszachariddal.

BENU vásárlás

 

A BEBA OPTIPRO 2 6 hónapos kortól adható, ha a szoptatás nem megoldható, vagy nem elégséges a csecsemő kiegészítő táplálására. Nem adható anyatej helyettesítő tápszerként 6 hónapos kort megelőzően. 6 hónapos kortól adható

  Tulajdonságok és előnyök

  Több évtizedes kutatás eredményeként alkottuk meg az anyatej által inspirált NESTLÉ BEBA OPTIPRO® 2 anyatej-kiegészítő tápszert, összetevők egyedi kombinációjával:

  • OPTIPRO® fehérjével*, mely egyedülálló fehérjemennyiséggel és fehérjeminőséggel rendelkezik
  • 2’-FL oligoszachariddal, mely szerkezetében megegyezik az anyatejben legnagyobb mértékben előforduló oligoszachariddal
  • L. reuteri élőflórával, mely a világ egyik legkutatottabb baktériumflóra törzse, máig mintegy 130 klinikai tanulmányban vizsgálták hatékonyságát és biztonságosságát
  • Szénhidrátként kizárólag tejcukrot tartalmaz
  • Pálmaolaj mentes

   

  *A Nestlé egyedülálló fehérjetechnológiája állítja elő az OPTIPRO® fehérjét.

   

  FONTOS FIGYELMEZTETÉS

  A csecsemő legjobb tápláléka az anyatej. A legegészségesebb táplálási mód a szoptatás. Amennyiben az orvos szerint nem áll rendelkezésre elegendő anyatej, vagy a szoptatásnak más akadálya van, alkalmazásáról kérdezd meg gyermekorvosod, védőnőd.

   

  A BEBA OPTIPRO 2 6 hónapos kortól adható, ha a szoptatás nem megoldható, vagy nem elégséges a csecsemő kiegészítő táplálására. A BEBA OPTIPRO 2 nem adható anyatej helyettesítő tápszerként 6 hónapos kort megelőzően. Az elválasztás során, vagy ezt követően javasolt adni a vegyes táplálás részeként. Kiegészítő táplálás céljából való alkalmazhatósága, beleértve  a 6 hónapos kortól való eltérést, csak független, orvosi, táplálkozástudományi vagy gyógyszerész végzettségű személyek vagy más anya- és gyermekgondozó szakemberek tanácsára hozható meg, a csecsemő  egyedi növekedési és fejlődési igényei alapján. A változatos, kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód nélkülözhetetlen az egészség megőrzéséhez. A BEBA OPTIPRO 2 helytelen, a használati utasítástól, vagy az orvos előírásától eltérő alkalmazása a csecsemő megbetegedését okozhatja.


  Egyszerre csak egy üveg tápszert készíts el. Használd fel azonnal, és pontosan kövesd az utasításokat! A megmaradt tápszert ne tárold, hanem öntsd ki! Etetés közben mindig tartsd karodban gyermeked! Ne hagyd felügyelet nélkül, mert a gyermek félrenyelhet, amely esetleg fulladást okozhat! Ha a gyermek már elég idős, a tápszer pohárból is adható.

  Gyermeked elmúlt már 11 hónapos? Folytasd tejalapú kiegészítő táplálását BEBA OPTIPRO Junior 1 tejalapú anyatej-kiegészítő tápszerrel!

  Összetétel
  Elkészítés, adagolás, tárolás
  További ízesítések, kiszerelések
  Kapcsolat
  Az anyukák értékelése0/5
  Keresés

  Még mindig nem találod
  amit keresel?

  Próbáld ki új keresőnket. Mindig nyújtunk valami újat Neked.