Termék megosztása
X

Beba

BEBA Pro 2 Tejalapú anyatej-kiegészítő tápszer

OPTIPRO® fehérjét tartalmaz, amelyeket úgy alakítottak ki, hogy a babák az anyatej fehérje összetételét megközelítő fehérjéket kapjanak. A Nestlé BEBA Pro tápszercsalád egyedülálló módon Bifidus BL élőflórát is tartalmaz, mely az anyatejjel szoptatott babák bélflórájában megtalálhatóhoz hasonló baktériumflóra.

A BEBA Pro 2 6 hónapos kortól adható, ha a szoptatás nem megoldható, vagy nem elégséges a csecsemő kiegészítő táplálására. Nem adható anyatej helyettesítő tápszerként 6 hónapos kort megelőzően.

  Tulajdonságok és előnyök

  Az élet első ezer napja alatti táplálás jelentősen befolyásolja gyermeked későbbi életminőségét, ezért rendkívül fontos a helyes étrend kialakítása már ebben az életkorban is.

  SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS GYERMEKED JÖVŐJÉRŐL

  • OPTIPRO® fehérjével

  • IMMUNO-COMPLEX A-, C-, D-vitamin, cink és vas

  • BIFIDUS BL élőflórával

  OPTIPRO® fehérje

  OPTIPRO® fehérjét tartalmaz, amelyeket úgy alakítottak ki, hogy a babák az anyatej fehérje összetételét megközelítő fehérjéket kapjanak. A Nestlé BEBA Pro tápszercsalád egyedülálló módon Bifidus BL élőflórát is tartalmaz, mely az anyatejjel szoptatott babák bélflórájában megtalálhatóhoz hasonló baktériumflóra. Egyedülálló fehérjetechnológiánk eredménye, a Nestlé OPTIPRO® fehérje. Közel 150 éves csecsemőtáplálási tapasztalatunkat felhasználva, 50 éves fehérje kutatásnak és az egyedülálló technológiánknak köszönhetően megalkottuk új generációs OPTIPRO® fehérjénket, amely egyedülálló fehérjeminőséggel és fehérje mennyiséggel rendelkezik. A Nestlé egyedülálló fehérjetechnológiája állítja elő az OPTIPRO® fehérjét.

  IMMUNO-COMPLEX® (A, C, D-vitamin, cink és vas)

  A-, C-, D-vitaminok, cink és vas - a baba immunrendszerének megfelelő működését támogató vitaminok és ásványi anyagok.

  BIFIDUS BL

  A Bifidusz BL az anyatejjel táplált csecsemők emésztőrendszerében meglévőhöz hasonló bifidobaktérium.

  FONTOS FIGYELMEZTETÉS! A csecsemő legjobb tápláléka az anyatej. A legegészségesebb táplálási mód a szoptatás. Amennyiben az orvos szerint nem áll rendelkezésre elegendő anyatej, vagy a szoptatásnak más akadálya van, alkalmazásáról kérdezd meg gyermekorvosod, védőnőd.

  A BEBA Pro 2 6 hónapos kortól adható, ha a szoptatás nem megoldható, vagy nem elégséges a csecsemő kiegészítő táplálására. Nem adható anyatej helyettesítő tápszerként 6 hónapos kort megelőzően. Az elválasztás során, vagy ezt követően javasolt adni a vegyes táplálás részeként. Kiegészítő táplálás céljából való alkalmazásáról 6 hónapos kort megelőzően kérdezd meg orvosod, védőnőd. A változatos, kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód nélkülözhetetlen az egészség megőrzéséhez. A BEBA Pro 2 helytelen, a használati utasítástól, vagy az orvos előírásától eltérő alkalmazása a csecsemő megbetegedését okozhatja.

  Egyszerre csak egy üveg tápszert készíts el. Használd fel azonnal, és pontosan kövesd az utasításokat! A megmaradt tápszert ne tárold, hanem öntsd ki! Etetés közben mindig tartsd karodban gyermeked! Ne hagyd felügyelet nélkül, mert a gyermek félrenyelhet, amely esetleg fulladást okozhat! Ha a gyermek már elég idős, a tápszer pohárból is adható.

  Gyermeked elmúlt már 11 hónapos? Folytasd tejalapú kiegészítő táplálását BEBA Pro Junior 1-gyel!

  Összetétel
  Elkészítés, adagolás, tárolás
  További ízesítések, kiszerelések
  Kapcsolat
  Az anyukák értékelése4/5

  Egész jó

  A Kislányom megette de fájt tőle a hasa. A Kisfiam és a Kislányom is egyaránt a Beba Ha Sensitivet kapják és nincs pocakfájás. Kislányomnál próbáltunk sokféle tápszert és végül a Beba Ha Sensitive lett a megoldás. Kisfiamnál meg egyből a Sensitivet választottam nem próbálgattam semmi mást es tökéletesen bevált az első perctől kezdve.

  Még mindig nem találod
  amit keresel?

  Próbáld ki új keresőnket. Mindig nyújtunk valami újat Neked.