Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Termék megosztása
X

Beba

BEBA Pro Junior 1 tejalapú anyatej-kiegészítő tápszer

A kisgyermekeknek, még 1 éves kor felett is napi 500 ml, azaz kb. két pohárnyi tejalapú táplálékra van szükségük. Azonban a szokványos tehéntejet a gyermekorvosok szakmai ajánlása alapján ivófolyadékként a gyermek 3 éves koráig érdemes elkerülni, mert összetétele nem mindenben megfelelő a kisgyermekek számára.

A BEBA PRO JUNIOR 1 a 12.hónaptól adható a vegyes étrend részeként, ha a szoptatás nem megoldható, vagy nem elégséges a csecsemő kiegészítő táplálására. Nem adható anyatej helyettesítő tápszerként 6 hónapos kort megelőzően.

  A 12. hónaptól adható BEBA Pro Junior 1 IMMUNO-COMPLEX® formulát tartalmaz: IMMUNO-COMPLEX® (A, C, D-vitamin, cink, és vas) – a baba immunrendszerének megfelelő működését támogató vitaminok és ásványi anyagok.

  Tulajdonságok és előnyök

  IMMUNO-COMPLEX® (A, C, D-vitamin, cink és vas) – a baba immunrendszerének megfelelő működését támogató vitaminok és ásványi anyagok.

  Egyedülálló fehérjetechnológiánk eredménye, a Nestlé OPTIPRO fehérje. Közel 150 éves csecsemőtáplálási tapasztalatunkat felhasználva, 50 éves fehérje kutatásnak és az egyedülálló technológiánknak köszönhetően most megalkottuk új generációs OPTIPRO® fehérjénket*, amely egyedülálló fehérjeminőséggel és fehérje mennyiséggel rendelkezik. A Nestlé egyedülálló fehérjetechnológiája állítja elő az OPTIPRO® fehérjét. 

  BIFIDUS BI - a Bifidus BI az anyatejjel táplált csecsemők emésztőrendszerében meglévőkhöz hasonló bifidobaktérium.

  A BEBA Pro Junior 1 tejalapú anyatej-kiegészítő tápszer 350 g-os, 600 g-os és 1000 g-os kiszerelésben is kapható.

   

  Elkészítés

  Csak a csomagolásban mellékelt adagolókanalat használja! Az előírtnál több vagy kevesebb tápszerpor használata gyermeke kiszáradásához vagy súlyvesztéséhez vezethet. Ne változtasson az arányokon orvosi tanács nélkül! Ebben az életkorban napi 2-szer 200-230 ml tejalapú táplálék adása javasolt. Amennyiben más tápszerre, vagy nem tejalapú táplálékra vált, mindig kérje ki szakértő tanácsát! A tápszer elkészítéséhez használjon ivóvizet! Forralatlan víztől, kifőzetlen cumisüvegtől vagy téves tápszerhigítástól gyermeke megbetegedhet. A nem megfelelő tárolás, elkészítés és etetés a baba egészségét veszélyezteti. A tápszer gyermekektől elzárva tartandó!

   

  Minden további termékinformációért (elkészítési javaslat, táplálási javaslat, összetevők, tápértéktáblázat)nézd meg a termék csomagolását.
   

  FONTOS FIGYELMEZTETÉS

  A BEBA PRO JUNIOR 1 a 12. hónaptól adható, ha a szoptatás nem megoldható, vagy nem elégséges a csecsemő kiegészítő táplálására. Nem adható anyatej helyettesítő tápszerként 6 hónapos kort megelőzően. Az elválasztás során, vagy ezt követően javasolt adni a vegyes táplálás részeként. Kiegészítő táplálás céljából való alkalmazásáról 6 hónapos kort megelőzően kérdezze meg orvosát, védőnőjét. A változatos, kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód nélkülözhetetlen az egészség megőrzéséhez.

   
  Az anyukák értékelése0/5

  Még mindig nem találod
  amit keresel?

  Próbáld ki új keresőnket. Mindig nyújtunk valami újat Neked.