Termék megosztása
X

Beba

BEBA Pro Junior 1 tejalapú anyatej-kiegészítő tápszer

A kisgyermekeknek, még 1 éves kor felett is napi 500 ml, azaz kb. két pohárnyi tejalapú táplálékra van szükségük. Azonban a szokványos tehéntejet a gyermekorvosok szakmai ajánlása alapján ivófolyadékként a gyermek 3 éves koráig érdemes elkerülni, mert összetétele nem mindenben megfelelő a kisgyermekek számára.

A 12. hónaptól adható BEBA Pro Junior 1 IMMUNO-COMPLEX® formulát tartalmaz: IMMUNO-COMPLEX® (A, C, D-vitamin, cink, és vas) – a baba immunrendszerének megfelelő működését támogató vitaminok és ásványi anyagok.

A BEBA Pro Junior 1 12. hónaptól adható a vegyes étrend részeként, ha a szoptatás nem megoldható, vagy nem elégséges a csecsemő kiegészítő táplálására. Nem adható anyatej helyettesítő tápszerként 6 hónapos kort megelőzően.

  Tulajdonságok és előnyök

  Az élet első ezer napja alatti táplálás jelentősen befolyásolja gyermeked későbbi életminőségét, ezért rendkívül fontos a helyes étrend kialakítása már ebben az életkorban is.

  SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS GYERMEKED JÖVŐJÉRŐL

  ✔ OPTIPRO® fehérjével

  ✔ IMMUNVÉDELEM - A-, C-, D-vitamin, cink, vas

  ✔ BIFIDUS BL élőflórával

  EGYEDÜLÁLLÓ FEHÉRJETECHNOLÓGIÁNK EREDMÉNYE, A NESTLÉ OPTIPRO FEHÉRJE

  Közel 150 éves csecsemőtáplálási tapasztalatunkat felhasználva, 50 éves fehérje kutatásnak és az egyedülálló technológiánknak köszönhetően megalkottuk új generációs OPTIPRO® fehérjénket, amely egyedülálló fehérjeminőséggel és fehérje mennyiséggel rendelkezik. A Nestlé egyedülálló fehérjetechnológiája állítja elő az OPTIPRO® fehérjét.

  IMMUNO-COMPLEX® (A, C, D-vitamin, cink és vas)

  A baba immunrendszerének megfelelő működését támogató vitaminok és ásványi anyagok.

  BIFIDUS BL

  Bifidus BL az anyatejjel táplált csecsemők emésztőrendszerében meglévőkhöz hasonló bifidobaktérium.

  FONTOS FIGYELMEZTETÉS! A csecsemő legjobb tápláléka az anyatej. A legegészségesebb táplálási mód a szoptatás. Amennyiben az orvos szerint nem áll rendelkezésre elegendő anyatej, vagy a szoptatásnak más akadálya van, alkalmazásáról kérdezd meg gyermekorvosod, védőnőd.

  A BEBA Pro Junior 1 12. hónapos kortól adható a vegyes étrend részeként, ha a szoptatás nem megoldható, vagy nem elégséges a csecsemő kiegészítő táplálására. A BEBA Pro Junior 1 nem adható anyatejet helyettesítő tápszerként 6 hónapos kort megelőzően. Kiegészítő táplálás céljából való alkalmazásáról 12. hónapos kort megelőzően kérdezd meg orvosod, védőnőd.

  Egyszerre csak egy üveg tápszert készíts el. Használd fel azonnal, és pontosan kövesd az utasításokat! A megmaradt tápszert ne tárold, hanem öntsd ki! Etetés közben mindig tartsd karodban gyermeked! Ne hagyd felügyelet nélkül, mert a gyermek félrenyelhet, amely esetleg fulladást okozhat. Ha a gyermek már elég idős, a tápszer pohárból is adható. A BEBA Pro Junior 1 terméket csak független, orvosi, táplálkozástudományi vagy gyógyszerészeti végzettségű személyek vagy más anya- és gyermekgondozó szakemberek tanácsára ajánlott használni. A változatos, kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód nélkülözhetetlen az egészség megőrzéséhez. A tápszer gyermekektől elzárva tartandó!

  Gyermeked elmúlt már 2 éves? Folytasd tejalapú kiegészítő táplálását BEBA Pro Junior 2-vel!

  Összetétel
  Elkészítés, adagolás, tárolás
  További ízesítések, kiszerelések
  Kapcsolat
  Az anyukák értékelése5/5

  Súly, magasság kalkulátor

  Szuper!!!

  Még mindig nem találod
  amit keresel?

  Próbáld ki új keresőnket. Mindig nyújtunk valami újat Neked.