Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Termék megosztása
X

Beba

BEBA Pro Junior 2 tejalapú italpor

A BEBA PRO JUNIOR 2 24 hónapos kortól adható gyerekital nem adható anyatej-helyettesítő és -kiegészítő tápszerként az első 2 életévben. A változatos és kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód nélkülözhetetlen az egészség megőrzéséhez.

24 hónapos kortól

  Tulajdonságok és előnyök

  Egyedülálló fehérjetechnológiánk eredménye, a Nestlé OPTIPRO fehérje. Közel 150 éves csecsemőtáplálási tapasztalatunkat felhasználva, 50 éves fehérje kutatásnak és az egyedülálló technológiánknak köszönhetően most megalkottuk új generációs OPTIPRO® fehérjénket*, amely egyedülálló fehérjeminőséggel és fehérje mennyiséggel rendelkezik. *A Nestlé egyedülálló fehérjetechnológiája állítja elő az OPTIPRO® fehérjét. 

   

  IMMUNO-COMPLEX® (A, C, D-vitamin, cink és vas) - a baba immunrendszerének megfelelő működését támogató vitaminok és ásványi anyagok.

  A BEBA Pro Junior 2 tejalapú italpor 600 g-os és 1000 g-os kiszerelésben is kapható.

   

  Elkészítés

  Csak a csomagolásban mellékelt adagolókanalat használja! Az előírtnál több vagy kevesebb gyerekitalpor használata gyermeke kiszáradásához vagy súlyvesztéséhez vezethet. Ne változtasson az arányokon orvosi tanács nélkül! Ebben az életkorban napi 2-szer 200-230 ml tejalapú táplálék adása javasolt. Amennyiben más gyerekitalra, vagy nem tejalapú táplálékra vált, mindig kérje ki szakértő tanácsát! A gyerekital elkészítéséhez használjon ivóvizet! Forralatlan víztől, kifőzetlen cumisüvegtől vagy téves hígítástól gyermeke megbetegedhet. A nem megfelelő tárolás, elkészítés és etetés a gyermek egészségét veszélyezteti. A gyerekital gyermekektől elzárva tartandó! 

   

  Minden további termékinformációért (elkészítési javaslat, táplálási javaslat, összetevők, tápértéktáblázat)nézd meg a termék csomagolását.

   

  Az anyukák értékelése0/5

  Még mindig nem találod
  amit keresel?

  Próbáld ki új keresőnket. Mindig nyújtunk valami újat Neked.