Termék megosztása
X

BEBA

BEBA Pro Junior 2 tejalapú italpor

A napi fél liter tejalapú táplálék egy éves kor után is nélkülözhetetlen a babák egészséges fejlődéséhez. A Nestlé BEBA Pro Junior 2 tejalapú italpor egyszerre biztosítja az immunrendszert természetes módon támogató A-, C-, D-vitamin, cink- és vasforrást, az életkori szükségletekhez igazított, megfelelő fejlődéshez szükséges napi fehérje bevitelt, mindezeken felül pedig egyedülálló módon Lactobacillus reuterit is tartalmaz, mely az anyatejben is megtalálható baktérium flóra.

BENU vásárlás

A BEBA Pro Junior 2 24 hónapos kortól adható gyerekital nem adható anyatej-helyettesítő és-kiegészítő tápszerként az első 2 életévben. A változatos és kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód nélkülözhetetlen az egészség megőrzéséhez.

  Tulajdonságok és előnyök

  Az élet első ezer napja alatti táplálás jelentősen befolyásolja gyermeked későbbi életminőségét, ezért rendkívül fontos a helyes étrend kialakítása már ebben az életkorban is.

  SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS GYERMEKED JÖVŐJÉRŐL

  • OPTIPRO® fehérjével

  • IMMUNVÉDELEM: A-, C-, D-vitamin, cink, vas

  • LACTOBACILLUS REUTERI élőflórával

  EGYEDÜLÁLLÓ FEHÉRJETECHNOLÓGIÁNK EREDMÉNYE, A NESTLÉ OPTIPRO FEHÉRJE

  Közel 150 éves csecsemőtáplálási tapasztalatunkat felhasználva, 50 éves fehérje kutatásnak és az egyedülálló technológiánknak köszönhetően megalkottuk új generációs OPTIPRO® fehérjénket, amely egyedülálló fehérjeminőséggel és fehérje mennyiséggel rendelkezik. A Nestlé egyedülálló fehérjetechnológiája állítja elő az OPTIPRO® fehérjét.

  IMMUNO-COMPLEX® (A, C, D-vitamin, cink és vas)

  A baba immunrendszerének megfelelő működését támogató vitaminok és ásványi anyagok.

  LACTOBACILLUS REUTERI

  A világ egyik legkutatottabb baktériumflóra törzse. Máig mintegy 80 klinikai tanulmányban vizsgálták hatékonyságát és biztonságosságát. A napi fél liter tejalapú táplálék egy éves kor után is nélkülözhetetlen a babák egészséges fejlődéséhez. A Nestlé BEBA Pro Junior 2 gyerekital egyszerre biztosítja az immunrendszert természetes módon támogató A-, C-, D-vitamin, cink- és vasforrást, az életkori szükségletekhez igazított, megfelelő fejlődéshez szükséges napi fehérje bevitelt, mindezeken felül pedig egyedülálló módon Lactobacillus reuterit is tartalmaz, mely az anyatejben is megtalálható baktérium flóra.

  FONTOS FIGYELMEZTETÉS

  A BEBA Pro Junior 2 24 hónapos kortól adható gyerekital nem adható anyatej-helyettesítő és -kiegészítő tápszerként az első 2 életévben. A változatos és kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód nélkülözhetetlen az egészség megőrzéséhez.

  Összetétel
  Elkészítés, adagolás, tárolás
  További ízesítések, kiszerelések
  Kapcsolat
  Az anyukák értékelése5/5

  Nestlé tejital

  Kisfiam nagyon sokáig itta, nagyon szerettük. Legkisebbnel is venni fogom.

  Keresés

  Még mindig nem találod
  amit keresel?

  Próbáld ki új keresőnket. Mindig nyújtunk valami újat Neked.