Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Recept megosztása
X

Borjúhúsos paradicsomfőzelék

NehézségKözepes

Előkészítési idő25perc

Főzési idő25perc

Teljes elkészítési idő50perc

Borjúhúsos paradicsomfőzelék

(tej-, tojás-, szója- és gluténmentes)
 
Hozzávalók:
  • 140 g paradicsom
  • 30 g borjúhús
  • 10 g hidegen sajtolt növényi olaj
  • 50 g Sinlac por
  • bazsalikom
  • csipet só a főzéshez
Elkészítés
A friss, érett paradicsomokat meghámozzuk, kimagozzuk, feldaraboljuk, majd kevés bazsalikommal ízesített vízben felfőzzük.
A főtt paradicsomot pürésítjük, majd a porral besűrítjük, és tálalás előtt hozzáadjuk az olajat.
A borjúhúst megtisztítjuk, és sós vízben megfőzzük.
A baba igényeinek megfelelően pépesíthetjük, vagy apró darabokra is vághatjuk.
Tálalás előtt a paradicsomfőzelékhez hozzákeverjük az olajat és a húst.

Legyél Te is a Nestlé Baba közösségének tagja!

Szülőnek lenni egy élethosszig tartó utazás. Segítünk felkészülni, megtenni az első lépéseket és minél gondtalanabbá varázsolni ezt számodra.

  • babataplalasTudj meg többet a kicsik táplálásáról
  • nestlebaba-kalkulatorInteraktív eszközökkel várunk
  • nestle-fogyasztoi-szolgalatVálaszt kaphatsz kérdéseidre
  • Személyre szabott tanácsainkkal segítjük a szülővé válás folyamatát

Regisztrálj!

Az anyukák értékelése0/5

Még mindig nem találod
amit keresel?

Próbáld ki új keresőnket. Mindig nyújtunk valami újat Neked.