Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Recept megosztása
X

cukkinis-halas-pure

NehézségKözepes

Előkészítési idő25mn

Főzési idő25mn

Teljes elkészítési idő50mn

Borjúhúsos paradicsomfőzelék

(tej-, tojás-, szója- és gluténmentes)
 
Hozzávalók:
  • 140 g paradicsom
  • 30 g borjúhús
  • 10 g hidegen sajtolt növényi olaj
  • 50 g Sinlac por
  • bazsalikom
  • csipet só a főzéshez
Elkészítés
A friss, érett paradicsomokat meghámozzuk, kimagozzuk, feldaraboljuk, majd kevés bazsalikommal ízesített vízben felfőzzük.
A főtt paradicsomot pürésítjük, majd a porral besűrítjük, és tálalás előtt hozzáadjuk az olajat.
A borjúhúst megtisztítjuk, és sós vízben megfőzzük.
A baba igényeinek megfelelően pépesíthetjük, vagy apró darabokra is vághatjuk.
Tálalás előtt a paradicsomfőzelékhez hozzákeverjük az olajat és a húst.

Legyél Te is a Nestlé Baba közösségének tagja!

Szülőnek lenni egy élethosszig tartó utazás. Segítünk felkészülni, megtenni az első lépéseket és minél gondtalanabbá varázsolni ezt számodra.

  • Tudj meg többet a kicsik táplálásáról
  • Interaktív eszközökkel várunk
  • Választ kaphatsz kérdéseidre
  • Időben értesülszhetsz különleges ajánlatainkról

Regisztrálj!

Vélemények a receptről