Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Brand megosztása
X

BEBA

Szakértő gondoskodás gyermeked jövőjéről

.

Innováció gyermeked egészséges fejlődéséért

Az anyatejnél nincs tökéletesebb táplálék egy kisbabának, melynek összetettségéről egyre többet tudunk meg és folyamatosan inspirálja innovációinkat. Több évtizedes kutatásunk eredményeként fejlesztettük ki a BEBA Optipro® termékcsaládot, amely összetevők egyedi kombinációjával támogatja kisgyermeked immunrendszerét.

A 6 hónapos kortól adható BEBA OPTIPRO 2 és a 12. hónaptól adható BEBA OPTIPRO Junior 1 tejalapú anyatej-kiegészítő tápszereink az OPTIPRO® fehérje* mellett 2’-FL oligoszacharidot is tartalmaznak, amely szerkezetében megegyezik az anyatejben legnagyobb mértékben előforduló oligoszachariddal.

Immunonutriens összetevői (A-, C, D-vitamin, vas és cink) hozzájárulnak gyermeked immunrendszerének megfelelő működéséhez.

 

*A Nestlé egyedülálló fehérjetechnológiája állítja elő az OPTIPRO® fehérjét.

beba brand story final

Fedezd fel a gyermeked életkorának megfelelő terméket

A BEBA PRO és BEBA PRO Junior termékeink összetételét megújítottuk. Új csomagolással és új összetétellel ezentúl BEBA OPTIPRO néven találhatók meg.

Fontos figyelmeztetés! A csecsemő legjobb tápláléka az anyatej. A legegészségesebb táplálási mód a szoptatás. A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Az anyukák értékelése5/5

BEBA Expert Pro HA Sensi Duo

Gyermekemnél székrekedést és hasfájást okozott. Előtte HA-Sensitivet használtunk, az tökéletes volt. Nem értem minek kellett beszüntetni és egy új, sokkal silányabb minőséget a piacra dobni.

Keresés

Nem találod, amit keresel?
what you are looking for?

Try our new smart question engine. We'll always have something for you.

Úgy tűnik, már regisztrált felhasználó vagy

Jelentkezz be, hogy élvezhesd a Nestlé Baba Közösség tagjainak szóló előnyöket! Kattints ide a bejelentkezéshez!