Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Brand megosztása
X

BEBA

Szakértő gondoskodás gyermeked jövőjéről

.

Innováció gyermeked egészséges fejlődéséért

Az anyatejnél nincs tökéletesebb táplálék egy kisbabának, melynek összetettségéről egyre többet tudunk meg és folyamatosan inspirálja innovációinkat. Több évtizedes kutatásunk eredményeként fejlesztettük ki a BEBA Optipro® termékcsaládot, amely összetevők egyedi kombinációjával támogatja kisgyermeked immunrendszerét.

A 6 hónapos kortól adható BEBA OPTIPRO 2 és a 12. hónaptól adható BEBA OPTIPRO Junior 1 tejalapú anyatej-kiegészítő tápszereink az OPTIPRO® fehérje* mellett 2’-FL oligoszacharidot is tartalmaznak, amely szerkezetében megegyezik az anyatejben legnagyobb mértékben előforduló oligoszachariddal.

Immunonutriens összetevői (A-, C, D-vitamin, vas és cink) hozzájárulnak gyermeked immunrendszerének megfelelő működéséhez.

 

*A Nestlé egyedülálló fehérjetechnológiája állítja elő az OPTIPRO® fehérjét.

beba brand story final

Fedezd fel a gyermeked életkorának megfelelő terméket

A BEBA PRO és BEBA PRO Junior termékeink összetételét megújítottuk. Új csomagolással és új összetétellel ezentúl BEBA OPTIPRO néven találhatók meg.

Fontos figyelmeztetés! A csecsemő legjobb tápláléka az anyatej. A legegészségesebb táplálási mód a szoptatás. A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Az anyukák értékelése5/5

BEBA Expert Pro HA Sensi Duo

Gyermekemnél székrekedést és hasfájást okozott. Előtte HA-Sensitivet használtunk, az tökéletes volt. Nem értem minek kellett beszüntetni és egy új, sokkal silányabb minőséget a piacra dobni.

Keresés

Még mindig nem találod
amit keresel?

Próbáld ki új keresőnket. Mindig nyújtunk valami újat Neked.