Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tápláld a jövőjében rejlő lehetőségeket

Folyékony tejalapú táplálék 12. és 24 hónapos kor között

A gyermekek, egy éves kor felé haladva, a szervezetük számára szükséges sok hasznos tápanyagot  tartalmazó ételt fogyasztanak. Azonban fontos arra is figyelmet fordítani, hogy ennek során ne fogyasszanak túl sok fehérjét. Későbbi életük során ugyanis ez akár túlsúlyhoz is vezethet. Emellett azt is jó ha tudod, hogy a gyermekek számára a natúr tehéntej sok szempontból nem megfelelő táplálék, például megterhelheti emesztőrendszerüket. Nem véletlen, hogy a  gyerekorvosok egészen 3 éves korig javasolják a tehéntej ivó folyadékkent törtenő fogyasztásának kerülését.

OPTIPRO® fehérje*

mely egyedülálló fehérjemennyiséggel és fehérjeminőséggel rendelkezik. * A Nestlé egyedülálló fehérjetechnológiája állítja elő az OPTIPRO® fehérjét.

A-, C-, D-vitamin, vas és cink,

amelyek támogatják az immunrendszer megfelelő működését.

Bifidusz BL élőflóra

A Bifidobacterium lactis a csecsemők bélrendszerét benépesítő bifidobaktériumok egyik képviselője.

BEBA OPTIpro 2

Tejalapú anyatej-kiegészítő tápszer 6 hónapos kortól

BEBA OPTIpro 3 JUNIOR

Tejalapú anyatej-kiegészítő tápszer 12. hónaptól

BEBA OPTIpro 4 JUNIOR

Tejalapú italpor vitaminokkal és ásványi anyagokkal 2 éves kortól

Egyedülálló fehérjemennyiség és fehérjeminőség

A fehérjék agyunk, izmaink és testünk szinte minden egyéb részének is építőkövei. Az élet első ezer napja alatti táplálás jelentősen befolyásolja gyermeked későbbi életminőségét. A számára szükséges tápanyagok biztosítása, beleértve a baba életkorának megfelelő mennyiségű és minőségű fehérjét támogatja az ideális növekedés ütemét (se nem túl lassú, se nem túl gyors). Magas színvonalú kutatási hátterünkkel és szakértő megoldásainkkal hoztuk létre a BEBA OPTIpro 3 JUNIOR terméket, mely összetevők egyedi kombinációjával - OPTIPRO® fehérjével, Bifidusz BL élőflórával és a benne található A-, C-, D-vitamin, vas és cink támogatja gyermeked immunrendszerét.

Fontos figyelmeztetés! A csecsemő legjobb tápláléka az anyatej. A legegészségesebb táplálási mód a szoptatás. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyzott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

*Valamennyi anyatej-kiegészítő tápszer tartalmaz A-, C-, D-vitamint, vasat és cinket.