Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Recept megosztása
X

(0 értékelés)

NehézségKözepes

Előkészítési idő5mn

Főzési idő20mn

Teljes elkészítési idő25mn

Céklás rizottó

18 hónapos kortól

Hozzávalók:

  • 40 g kerek szemű rizs
  • 40 g cékla
  • 40 g zöldborsó (friss vagy mirelit)
  • 10 g reszelt parmezán
  • 1 kávéskanál apróra vágott friss petrezselyem
  • 1 kávéskanál repceolaj
  1. Tisztítsd meg, majd turmixold össze a céklát. 
  2. Öntsd a rizst egy forró vízzel teli lábosba és főzd pár percig alacsony lángon, míg az átlátszó nem lesz. 
  3. Főzd 10 percig, közben adj hozzá mindig vizet, ha a rizs felszívja azt. 
  4. Add hozzá a zöldborsót és a céklát, majd folytasd a főzést 10 percig és folyamasan adj hozzá közben vizet, ha elfő. 
  5. Kóstold meg a rizst. Ha puha, vedd lejjebb a hőfokot, add hozzá a petrezselymet és a reszelt sajtot. Keverd össze és már tálalhatod is. 

Legyél Te is a Nestlé Baba közösségének tagja!

Szülőnek lenni, egy élethosszig tartó utazás! Segítünk megtenni az első lépéseket, felkészülni és minél gondtalanabbá varázsolni ezt számodra!

  • Többet megtudhatsz a baba táplálkozásáról
  • Használhatod interaktív eszközeink
  • Kérdéseidre akár több választ is kaphatsz
  • Időben értesülszhetsz különleges ajánlatainkról

Kezdd el!

0 értékelés