Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Recept megosztása
X

12-24 hónaposig

Csőben sült bolognai

DifficultyKözepes

Time preparation15mn

Time cooking37mn

Teljes elkészítési idő52perc

Csőben sült bolognai

18 hónapos kortól

Hozzávalók:

  • 30 g darált marhahús
  • 1 paradicsom (héja és magok nélkül)
  • 15 g levestészta (csillagos, betűtészta)
  • ½ sárgarépa (50g)
  • 10 g hagyma
  • 300 ml víz
  • 1 evőkanál friss paradicsomszósz
  • 1 csipet friss kakukkfű
  • 1 evőkanál reszelt sajt
  • 1 kávéskanál repceolaj
  1. Főzd meg a tésztát az előírt módon (kb 4 perc alatt), szűrd le. 
  2. Hámozd meg, mosd meg és vágd apróra a répát (fél centis darabok). Vágd kis darabokra a paradicsomot (1 cm-es darabok). Szeleteld apóra a hagymát (0,2mm).
  3. Egy kis serpenyőbe tegyél olajat, és süsd a húst a répával és a hagymával 2 percig. 
  4. Add hozzá a paradicsomot, a friss paradicsomszószt és a vizet. Takard le és folytasd a főzést 20 percig. Add hozzá a kakukkfüvet és keverd össze. 
  5. Tedd a tésztát egy tálba, öntsd rá a kész húst a szósszal és szórd be reszelt sajttal. 
  6. Süsd az ételt a mikró grillfunkcióján 5 percig, vagy előmelegített sütőben 5 percig. Ellenőrizd az étel hőmérsékletét, mielőtt tálalod gyermekednek. 
 

Legyél Te is a Nestlé Baba közösségének tagja!

Szülőnek lenni egy élethosszig tartó utazás. Segítünk felkészülni, megtenni az első lépéseket és minél gondtalanabbá varázsolni ezt számodra.

  • babataplalasTudj meg többet a kicsik táplálásáról
  • nestlebaba-kalkulatorLetölthető anyagokkal várunk
  • nestle-fogyasztoi-szolgalatVálaszt kaphatsz kérdéseidre
  • Iratkozz fel személyre szabott elektronikus hírleveleinkre
Az anyukák értékelése0/5
avatar
Keresés

Nem találod, amit keresel?
what you are looking for?

Try our new smart question engine. We'll always have something for you.

Úgy tűnik, már regisztrált felhasználó vagy

Jelentkezz be, hogy élvezhesd a Nestlé Baba Közösség tagjainak szóló előnyöket! Kattints ide a bejelentkezéshez!