Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Recept megosztása
X

24-36 hónaposig13-23 hónaposig

Csőben sült bolognai

(0 értékelés)

NehézségKözepes

Előkészítési idő15mn

Főzési idő37mn

Teljes elkészítési idő52mn

Csőben sült bolognai

18 hónapos kortól

Hozzávalók:

  • 30 g darált marhahús
  • 1 paradicsom (héja és magok nélkül)
  • 15 g levestészta (csillagos, betűtészta)
  • ½ répa (50g)
  • 10 g hagyma
  • 300 ml víz
  • 1 evőkanál friss paradicsomszósz
  • 1 csipet friss kakukkfű
  • 1 evőkanál reszelt gruyère sajt
  • 1 kávéskanál repceolaj
  1. Főzd meg a tésztát az előírt módon (kb 4 perc alatt). Szűrd le. 
  2. Hámozd meg, mosd meg és vágd apróra a répát (fél centis darabok). Vágd kis darabokra a paradicsomot (1 cm-es darabok). Szeleteld apóra a hagymát (0,2mm).
  3. Egy kis serpenyőbe tegyél olajat, és süsd a húst a répával és a hagymával 2 percig. 
  4. Add hozzá a paradicsomot, a friss paradicsomszószt és a vizet. Takard le és folytasd a főzést 35 percig. Add hozzá a kakukkfüvet és keverd össze. 
  5. Tedd a tésztát egy tálba, öntsd rá a kész húst a szósszal és szórd be reszelt sajttal. 
  6. Süsd az ételt a mikró grillfunkcióján 5 percig, vagy előmelegített sütőben 5 percig. Ellenőrizd az étel hőmérsékletét, mielőtt tálalod gyermekednek. 
 

Legyél Te is a Nestlé Baba közösségének tagja!

Szülőnek lenni, egy élethosszig tartó utazás! Segítünk megtenni az első lépéseket, felkészülni és minél gondtalanabbá varázsolni ezt számodra!

  • Többet megtudhatsz a baba táplálkozásáról
  • Használhatod interaktív eszközeink
  • Kérdéseidre akár több választ is kaphatsz
  • Időben értesülszhetsz különleges ajánlatainkról

Kezdd el!

Vélemények a receptről

0 értékelés