Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Recept megosztása
X

24-36 hónaposig13-23 hónaposig

Csőben sült bolognai

NehézségKözepes

Előkészítési idő15perc

Főzési idő37perc

Teljes elkészítési idő52perc

Csőben sült bolognai

18 hónapos kortól

Hozzávalók:

  • 30 g darált marhahús
  • 1 paradicsom (héja és magok nélkül)
  • 15 g levestészta (csillagos, betűtészta)
  • ½ répa (50g)
  • 10 g hagyma
  • 300 ml víz
  • 1 evőkanál friss paradicsomszósz
  • 1 csipet friss kakukkfű
  • 1 evőkanál reszelt gruyère sajt
  • 1 kávéskanál repceolaj
  1. Főzd meg a tésztát az előírt módon (kb 4 perc alatt). Szűrd le. 
  2. Hámozd meg, mosd meg és vágd apróra a répát (fél centis darabok). Vágd kis darabokra a paradicsomot (1 cm-es darabok). Szeleteld apóra a hagymát (0,2mm).
  3. Egy kis serpenyőbe tegyél olajat, és süsd a húst a répával és a hagymával 2 percig. 
  4. Add hozzá a paradicsomot, a friss paradicsomszószt és a vizet. Takard le és folytasd a főzést 35 percig. Add hozzá a kakukkfüvet és keverd össze. 
  5. Tedd a tésztát egy tálba, öntsd rá a kész húst a szósszal és szórd be reszelt sajttal. 
  6. Süsd az ételt a mikró grillfunkcióján 5 percig, vagy előmelegített sütőben 5 percig. Ellenőrizd az étel hőmérsékletét, mielőtt tálalod gyermekednek. 
 

Legyél Te is a Nestlé Baba közösségének tagja!

Szülőnek lenni egy élethosszig tartó utazás. Segítünk felkészülni, megtenni az első lépéseket és minél gondtalanabbá varázsolni ezt számodra.

  • babataplalasTudj meg többet a kicsik táplálásáról
  • nestlebaba-kalkulatorInteraktív eszközökkel várunk
  • nestle-fogyasztoi-szolgalatVálaszt kaphatsz kérdéseidre
  • Személyre szabott tanácsainkkal segítjük a szülővé válás folyamatát

Regisztrálj!

Az anyukák értékelése0/5

Még mindig nem találod
amit keresel?

Próbáld ki új keresőnket. Mindig nyújtunk valami újat Neked.