Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Recept megosztása
X

24-36 hónaposig13-23 hónaposig

Csőbensült marha zöldségpürével

NehézségNehéz

Előkészítési idő10mn

Főzési idő5mn

Teljes elkészítési idő15mn

Csőbensült marha zöldségpürével

18 hónapos kortól

Hozzávalók:

  • 100g burgonya 
  • 60g zöldborsó
  • 60g répa
  • 20 g hátszín
  • 5 g gruyère sajt (vagy ementáli)
  • 5 g zsemlemorzsa
  1. Süsd meg a hátszínt egy teflon serpenyőben, egy evőkanál vízzel, majd turmixold össze nagyon óvatosan. 
  2. A burgonyát és a répát hámozd meg, mosd meg, és vágd apró darabokra. 
  3. A zöldségeket párold puhára lassú tűzön, lefedve, kb 10-15 perc alatt egy kis lábosban, sótlan vízben, majd ha megpuhult, turmixold össze őket. A kellő állag eléréséhez a főzővízből tegyél a püréhez. 
  4. Egy mikrózható tálban keverd össze a zöldségpürét a sajttal. Add hozzá a marhát és szórd be zsemlemorzsával.      
  5. Melegítsd fél percig a mikróban 900 W-on. Azonnal tálalhatod gyermekednek. 

Legyél Te is a Nestlé Baba közösségének tagja!

Szülőnek lenni, egy élethosszig tartó utazás! Segítünk megtenni az első lépéseket, felkészülni és minél gondtalanabbá varázsolni ezt számodra!

  • Többet megtudhatsz a baba táplálkozásáról
  • Használhatod interaktív eszközeink
  • Kérdéseidre akár több választ is kaphatsz
  • Időben értesülszhetsz különleges ajánlatainkról

Kezdd el!

Vélemények a receptről