Recept megosztása
X

Csőbensült marha zöldségpürével
Csőbensült marha zöldségpürével
DifficultyNehéz
Time preparation10mn
Time cooking5mn
Teljes elkészítési idő15perc
Csőbensült marha zöldségpürével
18 hónapos kortól
Hozzávalók:
- 100g burgonya
- 60g zöldborsó
- 60g sárgarépa
- 20 g hátszín
- 5 g gruyère sajt (vagy ementáli)
- 5 g zsemlemorzsa
- Párold meg a hátszínt egy teflon serpenyőben, egy evőkanál vízzel, majd turmixold össze nagyon óvatosan.
- A burgonyát és a répát hámozd meg, mosd meg, és vágd apró darabokra.
- A zöldségeket párold puhára lassú tűzön lefedve, kb 10-15 perc alatt egy kis lábosban, sótlan vízben, majd ha megpuhult, turmixold össze őket. A kellő állag eléréséhez a főzővízből tegyél a püréhez.
- Egy mikrózható tálban keverd össze a zöldségpürét a sajttal. Add hozzá a marhát és szórd be zsemlemorzsával.
- Melegítsd fél percig a mikróban 900 W-on. Azonnal tálalhatod gyermekednek.