Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Topic Page megosztása
X

Fehérje az anyatejben

Tudtad, hogy a fehérje rendkívül fontos táplálék a babád növekedésében? Tudj meg többet a fehérje szerepéről a babád fejlődésében.

Az anyatej fehérje titka

Kisbabád optimális növekedése és fejlődése több mint ötven makro és mikro tápanyag bevitelének és fogyasztásának függvénye. Ezek közül messze a fehérjék a legfontosabbak. A fehérjék alkotják az emberi szervezet sejtállományának több mint felét, ezen felül pedig sokrétű biológiai funkciókat látnak el, tehát ők az emberi test építőkövei. Fontos ezért odafigyelni arra, hogy kisbabád milyen mennyiségben és minőségben jut hozzá ehhez a különleges tápanyaghoz.

Minden, amit tudnod kell a fehérjéről

Fehérje minősége és mennyisége

Az anyatejben található fehérje tökéletes minőségben és mennyiségben áll a baba rendelkezésére – tudtad, hogy ráadásul folyamatosan változik?

Tudj meg többet

Fehérje szerepe a baba növekedésében és fejlődésében

A fehérjék nemcsak a babád fejlődésében és növekedésében játszanak kulcsfontosságú szerepet: fogyasztásuk kihat a felnőttkori egészségre is. 

Tudj meg többet

Egészséges fehérjebevitel a babám súlyához

Kutatások bizonyítják, hogy a nem megfelelő minőségű és mennyiségű fehérjebevitel elhízáshoz vezethet. Hogyan lehet csökkenteni ezt a kockázatot?

Tudj meg többet

Fehérje szerepe az allergia ellen

Mindannyian tudjuk, hogy az allergia lassan népbetegségnek számít. De lehet tenni valamit azért, hogy megóvd a babádat a későbbi allergiaveszélytől?

Tudj meg többet

Győztes formula

Amíg a babád csak anyatejet eszik, nem kell számolgatnod a fehérjéket – a hozzátáplálás után viszont nem árt résen lenni. Nézzük, mire kell figyelned!

Tudj meg többet

Egészséges fehérjebevitel a baba növekedéséhez

A baba egészséges fejlődése minden édesanya álma. Ezt az álmot könnyű megvalósítani – nézzük, mi szükséges a kicsinek a kiegyensúlyozott növekedéshez!

Tudj meg többet

Kapcsolódó tartalom