Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Recept megosztása
X

Gombapüré kecskesajttal

Gombapüré kecskesajttal

DifficultyKönnyű

Time preparation10mn

Time cooking15mn

Teljes elkészítési idő25perc

Gombapüré kecskesajttal

24 hónapos kortól

 

Hozzávalók:

 
  • 60 g burgonya
  • 50 g csiperkegomba
  • 60 g paradicsom
  • 5 g mogyoróhagyma
  • 10 g friss kecskesajt
  • 100 ml víz  
  • 1 kis kávéskanálnyi napraforgó olaj
  1. Mosd meg, hámozd meg és aprítsd fel a zöldségeket kis darabokra (fél centisre). 
  2. Kevés vízen, lefedve, alacsony lángon párold őket puhára kb 15 perc alatt. Majd add hozzá a kecskesajtot.
  3. Gyorsan turmixold össze, amíg a kívánt állagot el nem éred, majd add hozzá a napraforgó olajat. Ellenőrizd az étel hőmérsékletét mielőtt tálalod gyermekednek.

Legyél Te is a Nestlé Baba közösségének tagja!

Szülőnek lenni egy élethosszig tartó utazás. Segítünk felkészülni, megtenni az első lépéseket és minél gondtalanabbá varázsolni ezt számodra.

  • babataplalasTudj meg többet a kicsik táplálásáról
  • nestlebaba-kalkulatorLetölthető anyagokkal várunk
  • nestle-fogyasztoi-szolgalatVálaszt kaphatsz kérdéseidre
  • Iratkozz fel személyre szabott elektronikus hírleveleinkre
Az anyukák értékelése0/5
Keresés

Nem találod, amit keresel?
what you are looking for?

Try our new smart question engine. We'll always have something for you.

Úgy tűnik, már regisztrált felhasználó vagy

Jelentkezz be, hogy élvezhesd a Nestlé Baba Közösség tagjainak szóló előnyöket! Kattints ide a bejelentkezéshez!