Recept megosztása
X

Gombapüré kecskesajttal
Gombapüré kecskesajttal
DifficultyKönnyű
Time preparation10mn
Time cooking15mn
Teljes elkészítési idő25perc
Gombapüré kecskesajttal
24 hónapos kortól
Hozzávalók:
- 60 g burgonya
- 50 g csiperkegomba
- 60 g paradicsom
- 5 g mogyoróhagyma
- 10 g friss kecskesajt
- 100 ml víz
- 1 kis kávéskanálnyi napraforgó olaj
- Mosd meg, hámozd meg és aprítsd fel a zöldségeket kis darabokra (fél centisre).
- Kevés vízen, lefedve, alacsony lángon párold őket puhára kb 15 perc alatt. Majd add hozzá a kecskesajtot.
- Gyorsan turmixold össze, amíg a kívánt állagot el nem éred, majd add hozzá a napraforgó olajat. Ellenőrizd az étel hőmérsékletét mielőtt tálalod gyermekednek.