Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Recept megosztása
X

Gombapüré kecskesajttal

24-36 hónaposig

Gombapüré kecskesajttal

NehézségKönnyű

Előkészítési idő10mn

Főzési idő15mn

Teljes elkészítési idő25mn

Gombapüré kecskesajttal

24 hónapos kortól

 

Hozzávalók:

 
  • 60 g burgonya
  • 50 g csiperkegomba
  • 60 g paradicsom
  • 5 g mogyoróhagyma
  • 10 g friss kecskesajt
  • 100 ml víz  
  • 1 kis kávéskanálnyi napraforgó olaj
  1. Mosd meg, hámozd meg és aprítsd fel a zöldségeket kis darabokra (fél centisre). 
  2. Kevés vízen, lefedve, alacsony lángon párold őket puhára kb 15 perc alatt. Majd add hozzá a kecskesajtot.
  3. Gyorsan turmixold össze, amíg a kívánt állagot el nem éred, majd add hozzá a napraforgó olajat. Ellenőrizd az étel hőmérsékletét mielőtt tálalod gyermekednek.

Legyél Te is a Nestlé Baba közösségének tagja!

Szülőnek lenni egy élethosszig tartó utazás. Segítünk felkészülni, megtenni az első lépéseket és minél gondtalanabbá varázsolni ezt számodra.

  • Tudj meg többet a kicsik táplálásáról
  • Interaktív eszközökkel várunk
  • Választ kaphatsz kérdéseidre
  • Időben értesülszhetsz különleges ajánlatainkról

Regisztrálj!

Vélemények a receptről