Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Recept megosztása
X

24-36 hónaposig

Gombapüré kecskesajttal

(0 értékelés)

NehézségKönnyű

Előkészítési idő10mn

Főzési idő15mn

Teljes elkészítési idő25mn

Gombapüré kecskesajttal

24 hónapos kortól

 

Hozzávalók:

 
  • 60 g burgonya
  • 50 g csiperkegomba
  • 60 g paradicsom
  • 5 g mogyoróhagyma
  • 10 g friss kecskesajt
  • 100 ml víz  
  • 1 kis kávéskanálnyi napraforgó olaj
  1. Mosd meg, hámozd meg és aprítsd fel a zöldségeket kis darabokra (fél centisre). 
  2. Kevés vízen, lefedve, alacsony lángon párold őket puhára kb 15 perc alatt. Majd add hozzá a kecskesajtot.
  3. Gyorsan turmixold össze, amíg a kívánt állagot el nem éred, majd add hozzá a napraforgó olajat. Ellenőrizd az étel hőmérsékletét mielőtt tálalod gyermekednek.

Legyél Te is a Nestlé Baba közösségének tagja!

Szülőnek lenni, egy élethosszig tartó utazás! Segítünk megtenni az első lépéseket, felkészülni és minél gondtalanabbá varázsolni ezt számodra!

  • Többet megtudhatsz a baba táplálkozásáról
  • Használhatod interaktív eszközeink
  • Kérdéseidre akár több választ is kaphatsz
  • Időben értesülszhetsz különleges ajánlatainkról

Kezdd el!

Vélemények a receptről

0 értékelés