Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Recept megosztása
X

Gyenge halászlé

10 hónapos kortól

 

Hozzávalók 2 adaghoz:

•    60 g vékony kockákra vágott halfilé (a legjobb ha sügérből készítjük)
•    30 g kockákra vágott sárgarépa
•    60 g sárgarépa (hámozzuk meg a sárgarépát, majd vágjuk apró kockákra, főzzük puhára és egy villával pürésítsük össze)
•    20 g burgonyapüré
•    20 g fagyasztott zöldborsó
•    ¼ csokor friss kapor
•    ¼ csokor friss koriander
•    ¼ citrom

 

A halászlé elkészítése: 

•    Főzzük elő a halat enyhén sós vízben (a vízhez adjunk hozzá egy kis citromlevet és reszelt citromhéjat).
•    Vegyük ki a halat és a maradék léhez adjuk hozzá a sárgarépapürét.
•    Miután felforrt az előkészített halászlé, tegyük bele a kockákra vágott, blansírozott sárgarépát.
•    A főzés végén adjuk hozzá a krumplipürét, a halat és a zöldborsót. 
•    Miután minden hozzávaló puhára főtt, ízesítsük a levest egy kis korianderrel és kaporral. 

Legyél Te is a Nestlé Baba közösségének tagja!

Szülőnek lenni, egy élethosszig tartó utazás! Segítünk megtenni az első lépéseket, felkészülni és minél gondtalanabbá varázsolni ezt számodra!

  • Többet megtudhatsz a baba táplálkozásáról
  • Használhatod interaktív eszközeink
  • Kérdéseidre akár több választ is kaphatsz
  • Időben értesülszhetsz különleges ajánlatainkról

Kezdd el!