Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Cikk megosztása
X
A Nestlé Yogolino babapuding kiváló desszert választás

Gyors és finom babadesszert recept – Nestlé Yogolino babapuding felhasználásával

Receptötlet Nestlé kekszes Yogolino babapuding felhasználásával

2021/02/19 15:58

A Nestlé Yogolino tejalapú babapuding kiváló választás tízóraira, uzsonnára vagy desszertnek, sőt ügyes anyukák akár a “mama kedvenc” receptjét is el tudják készíteni belőle.

A tejes babadesszertek értékes tápanyagokkal látják el a fejlődő szervezetet, például a tejnek köszönhetően kalciumot tartalmaznak, mely szükséges a gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez.

                                     

A hozzátáplálás megkezdésére vonatkozóan kérdezd orvosod, védőnőd. A változatos és kiegyensúlyozott étrend, valamint az egészséges életmód nélkülözhetetlen az egészség megőrzéséhez.

 

Keksz a javából

Hozzávalók:

1 pohár Nestlé kekszes babapuding

½ marék babakeksz (teltebb ízűvé teszi az ételt, ha kakaós babakekszet használunk fel)

2 evőkanál almakompót

Elkészítés:

A babakekszet a gyermek igényeinek megfelelő méretűre törjük össze. Kisebb babák számára akár darálhatjuk is, nagyobbaknak elég ha falatnyi méretűre törjük össze.

Egy öblös pohár aljába szórjuk bele a keksz felét, majd kanalazzuk rá a kekszes pudingot, és ennek tetejére szórjuk a keksz másik felét. Az almakompótot pépesítsük és közvetlenül fogyasztás elött tegyük utolsó rétegként a pohárba.

 

Tipp: Variáld és próbáld ki a Nestlé Yogolino Kakaós, Vaníliás vagy Vaníliás-grízes babapudinggal is.

Tovább

Legyél Te is a Nestlé Baba közösségének tagja!

Szülőnek lenni egy élethosszig tartó utazás. Segítünk felkészülni, megtenni az első lépéseket és minél gondtalanabbá varázsolni ezt számodra.

  • babataplalasTudj meg többet a kicsik táplálásáról
  • nestlebaba-kalkulatorLetölthető anyagokkal várunk
  • nestle-fogyasztoi-szolgalatVálaszt kaphatsz kérdéseidre
  • Iratkozz fel személyre szabott elektronikus hírleveleinkre
Kapcsolódó tartalom
A NESTLÉ vaníliás ízű, grízes babapuding kiváló választás tízóraira, uzsonnára vagy desszertnek. Fogyasztása hozzájárul az ajánlott napi tej és tejtermék beviteléhez.
Termék

NESTLÉ Yogolino vaníliás ízű, grízes babapuding

A Nestlé vaníliás ízű, grízes babapuding kiváló választás tízóraira, uzsonnára vagy akár desszertnek. A babák tápanyagszükségletéhez igazított összetételű babapuding fogyasztása hozzájárul az ajánlott napi tej és tejtermék beviteléhez. Természetes kalciumforrás, kalciumtartalma hozzájárul gyermeked csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez. A speciális hőkezelési eljárásnak köszönhetően hűtést nem igényel, így praktikusan bárhová magaddal viheted, legyen rövidebb vagy hosszabb utazás, mely során megfelelő köztes étkezést biztosít babád számára.

 
A NESTLÉ kekszes babapuding kiváló választás tízóraira, uzsonnára vagy akár desszertnek. Fogyasztása hozzájárul az ajánlott napi tej és tejtermék beviteléhez.
Termék

NESTLÉ Yogolino kekszes babapuding

A Nestlé kekszes babapuding kiváló választás tízóraira, uzsonnára vagy akár desszertnek. A babák tápanyagszükségletéhez igazított összetételű babapuding fogyasztása hozzájárul az ajánlott napi tej és tejtermék beviteléhez. Természetes kalciumforrás, kalciumtartalma hozzájárul gyermeked csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez. A speciális hőkezelési eljárásnak köszönhetően hűtést nem igényel, így praktikusan bárhová magaddal viheted, legyen rövidebb vagy hosszabb utazás, mely során megfelelő köztes étkezést biztosít babád számára.

 
A NESTLÉ Yogolino tejalapú banános bébidesszert kiváló választás tízóraira, uzsonnára. Fogyasztása hozzájárul az ajánlott napi tej és tejtermék beviteléhez.
Termék

NESTLÉ Yogolino banános bébidesszert

A Nestlé Yogolino tejalapú banános bébidesszert kiváló választás tízóraira, uzsonnára vagy akár desszertnek. A babák tápanyagszükségletéhez igazított összetételű, krémesen lágy bébidesszert fogyasztása hozzájárul az ajánlott napi tej és tejtermék beviteléhez. Természetes kalciumforrás, kalciumtartalma hozzájárul gyermeked csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez. A speciális hőkezelési eljárásnak köszönhetően hűtést nem igényel, így praktikusan bárhová magaddal viheted, legyen rövidebb vagy hosszabb utazás.

 
Az anyukák értékelése0/5
Keresés

Nem találod, amit keresel?
what you are looking for?

Try our new smart question engine. We'll always have something for you.