Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Recept megosztása
X

24-36 hónaposig13-23 hónaposig

Kecskesajtos zöldborsó püré

NehézségKönnyű

Előkészítési idő10mn

Főzési idő25mn

Teljes elkészítési idő35mn

Kecskesajtos zöldborsó püré

18 hónapos kortól

Hozzávalók:

  • 140 g zöldborsó (mirelit vagy friss)
  • 60 ml felforralt és lehűtott víz, vagy babavíz
  • 2 adagolókanál NESTLÉ Junior 1+ gyerekital por
  • 20 g friss kecskesajt
  • 1 mogyorónyi vaj
  1. Egy forró vízzel teli lábosban főzd meg a zöldborsót kb 15 perc alatt, majd szűrd le (őrizz meg egy keveset a főzéshez használt vízből). 
  2. készítsd el a NESTLÉ Junior gyerekitalt (60 ml víz + 2 adagolókanál italpor) 
  3. Mixeld össze a gyerekitalt, a zöldborsókat, a kecskesajtot, és a vajat, amíg a megfelelő állagot el nem éred. Ha szükséges, passzírozd át egy szűrőn. Azonnal tálalhatod gyermekednek. 
Tipp: 2 mentalevelet is tehetsz a pürébe, ezzel egy frissebb ízvilágot érhetsz el.
 

Legyél Te is a Nestlé Baba közösségének tagja!

Szülőnek lenni, egy élethosszig tartó utazás! Segítünk megtenni az első lépéseket, felkészülni és minél gondtalanabbá varázsolni ezt számodra!

  • Többet megtudhatsz a baba táplálkozásáról
  • Használhatod interaktív eszközeink
  • Kérdéseidre akár több választ is kaphatsz
  • Időben értesülszhetsz különleges ajánlatainkról

Kezdd el!

Vélemények a receptről