Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Recept megosztása
X

13-23 hónaposig24-36 hónaposig9-12 hónaposig

Lazacos rizottó gomba- és petrezselyemkrémmel

(0 értékelés)

NehézségNehéz

Előkészítési idő10mn

Főzési idő18mn

Teljes elkészítési idő28mn

Lazacos rizottó gomba- és petrezselyemkrémmel

12 hónapos kortól

Hozzávalók:

  • 20 g rizs
  • 50 g répa
  • 15 g friss lazac
  • 1 kávéskanál sűrű tejföl 
  • 1 szál petrezselyem
  • 450 ml víz
  • ½ kávéskanál napraforgóolaj
  1. Mosd meg, hámozd meg és vágd apróra a répát. 
  2. Forralj vizet egy kis serpenyőben, öntsd bele a rizst, a répát és főzd alacsony lángon 18 percig. Add hozzá az apróra vágott lazacot, petrezselymet, az olajat és a tejfölt. 
  3. Turmixold össze, hogy sima állagú legyen. Ellenőrizd az étel hőmérsékletét, mielőtt tálalod gyermekednek. 
Tipp: 2 éves kortól megbolondíthatod 50g csiperkegombával a zöldségeket, a főzés elején add hozzá a rizshez megpucolva, felaprítva.

Legyél Te is a Nestlé Baba közösségének tagja!

Szülőnek lenni, egy élethosszig tartó utazás! Segítünk megtenni az első lépéseket, felkészülni és minél gondtalanabbá varázsolni ezt számodra!

  • Többet megtudhatsz a baba táplálkozásáról
  • Használhatod interaktív eszközeink
  • Kérdéseidre akár több választ is kaphatsz
  • Időben értesülszhetsz különleges ajánlatainkról

Kezdd el!

0 értékelés