Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Recept megosztása
X

Lazacos rizottó gomba- és petrezselyemkrémmel

13-23 hónaposig24-36 hónaposig9-12 hónaposig

Lazacos rizottó gomba- és petrezselyemkrémmel

NehézségNehéz

Előkészítési idő10mn

Főzési idő18mn

Teljes elkészítési idő28mn

Lazacos rizottó gomba- és petrezselyemkrémmel

12 hónapos kortól

Hozzávalók:

  • 20 g rizs
  • 50 g répa
  • 15 g friss lazac
  • 1 kávéskanál sűrű tejföl 
  • 1 szál petrezselyem
  • 450 ml víz
  • ½ kávéskanál napraforgóolaj
  1. Mosd meg, hámozd meg és vágd apróra a répát. 
  2. Forralj vizet egy kis serpenyőben, öntsd bele a rizst, a répát és főzd alacsony lángon 18 percig. Add hozzá az apróra vágott lazacot, petrezselymet, az olajat és a tejfölt. 
  3. Turmixold össze, hogy sima állagú legyen. Ellenőrizd az étel hőmérsékletét, mielőtt tálalod gyermekednek. 
Tipp: 2 éves kortól megbolondíthatod 50g csiperkegombával a zöldségeket, a főzés elején add hozzá a rizshez megpucolva, felaprítva.

Legyél Te is a Nestlé Baba közösségének tagja!

Szülőnek lenni egy élethosszig tartó utazás. Segítünk felkészülni, megtenni az első lépéseket és minél gondtalanabbá varázsolni ezt számodra.

  • Tudj meg többet a kicsik táplálásáról
  • Interaktív eszközökkel várunk
  • Választ kaphatsz kérdéseidre
  • Időben értesülszhetsz különleges ajánlatainkról

Regisztrálj!

Vélemények a receptről