Recept megosztása
X

Lazacos rizottó petrezselyemkrémmel
Lazacos rizottó petrezselyemkrémmel
DifficultyNehéz
Time preparation10mn
Time cooking18mn
Teljes elkészítési idő28perc
Lazacos rizottó petrezselyemkrémmel
12 hónapos kortól
Hozzávalók:
- 20 g rizs
- 50 g répa
- 15 g friss lazac
- 1 kávéskanál tejföl
- 1 szál petrezselyem
- 450 ml víz
- ½ kávéskanál napraforgóolaj
- Mosd meg, hámozd meg és vágd apróra a répát.
- Forralj vizet egy kis serpenyőben, öntsd bele a rizst, a répát és főzd alacsony lángon 18 percig. Add hozzá az apróra vágott lazacot, petrezselymet, az olajat és a tejfölt.
- Turmixold össze, hogy sima állagú legyen. Ellenőrizd az étel hőmérsékletét, mielőtt tálalod gyermekednek.
Tipp: 2 éves kortól gazdagíthatjuk 50g csiperkegombával a zöldségeket, a főzés elején add hozzá a rizshez megpucolva, felaprítva.