Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Recept megosztása
X

(0 értékelés)

NehézségKözepes

Előkészítési idő25mn

Főzési idő25mn

Teljes elkészítési idő50mn

Meggyes kevert

(tej-, szója- és gluténmentes)
 
Hozzávalók:
  • 50 g Sinlac por
  • 50 g gluténmentes liszt
  • 50 g barna cukor
  • 2 db tojás
  • 25 g kókusztejpor
  • 1 csomag sütőpor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • fél üveg meggybefőtt
  • csipet só
Elkészítés
Előmelegítjük a sütőt 200 °C-ra.
Egy keverőtálban az egész tojásokat a barna cukorral, a vaníliás cukorral, csipet sóval összedolgozzuk, felhabosítjuk.
A kókusztejport 100 ml vízzel elkeverjük, majd a cukros habhoz adjuk.
A lisztet és a port összekeverjük a sütőporral, majd a tojásos habhoz adjuk kanalanként.
A kész masszát süteményformákba töltjük.
A tetejükre rászórjuk a lecsepegtetett meggybefőttet.
Előmelegített sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük.

Legyél Te is a Nestlé Baba közösségének tagja!

Szülőnek lenni, egy élethosszig tartó utazás! Segítünk megtenni az első lépéseket, felkészülni és minél gondtalanabbá varázsolni ezt számodra!

  • Többet megtudhatsz a baba táplálkozásáról
  • Használhatod interaktív eszközeink
  • Kérdéseidre akár több választ is kaphatsz
  • Időben értesülszhetsz különleges ajánlatainkról

Kezdd el!

Vélemények a receptről

0 értékelés