Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Termék megosztása
X

Nestlé - A hozzátáplálás szakértője

Nestlé Junior Kakaós italpor

Kakaós, gabona alapú ízesítő italpor babáknak 12 hónapos kortól. A Nestlé Junior Kakaós ízesítő segítségével könnyedén és egyszerűen tehetjük változatossá a hétköznapi ízeket: a natúr tápszerek, gyerekitalok vagy nagyobb gyerekeknél a tehéntej ízesítésére is kiváló. 

12 hónapos kortól

  Tulajdonságok és előnyök

  Nemcsak finom, hanem egészséges is: vastartalmukkal hozzájárulnak az agy megfelelő fejlődéséhez, a vas felszívódását pedig a hozzáadott C vitamin segíti. Az ízesítőkben található A-vitamin támogatja az immunrendszer megfelelő működését, a könnyen emészthető gabonafélék szénhidráttartalma pedig jól hasznosítható az örökmozgó csöppségek számára.

  • Egészséges növekedés és szellemi fejlődés minden nap: vas, cink, A- és C-vitamin hozzáadásával.
  • A vas hozzájárul az agy megfelelő fejlődéséhez.
  • A cink elősegíti a kisgyermekek növekedését.
  • Az A-vitamin támogatja az immunrendszer megfelelő működését, a C-vitamin fontos szerepet játszik a vas felszívódásában.
  • A gabonafélék szénhidráttartalma jól hasznosítható a babának.
  • Nyomokban tejet tartalmazhat.

  Az 1 évesnél idősebb kisgyermekek igényeinek a natúr tehéntej sok szempontból nem felel meg. Ezért számukra a naponta szükséges kb. 500 ml tejalapú készítményként inkább az életkornak megfelelő gyerekitalok javasoltak.

  A változatos és kiegyensúlyozott étrend, az egészséges életmód nélkülözhetetlen az egészség megőrzéséhez.

  Elkészítési javaslat:
  Készítsen 200 ml-t a baba szokásos tejalapú gyerekitalából (pl. Nestlé Junior natúr gyerekital) vagy tápszeréből, hidegen vagy melegen! Adjon hozzá 3-4 evőkanál Nestlé Junior kakaós ízesítő port, jól rázza össze, illetve keverje el! Azonnal fogyasztható.

  Ajánlott: kizárólag 12 hónapos kortólKakaós, gabona alapú ízesítő italpor babáknak 12 hónapos kortól.

  Minden további termékinformációért (elkészítési javaslat, táplálási javaslat, összetevők, tápértéktáblázat)nézd meg a termék csomagolását.

  Vélemények a termékről