Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Termék megosztása
X

Nestlé - A hozzátáplálás szakértője

NESTLÉ Junior Sárga gyümölcsös tejpép

A Nestlé Junior Sárga gyümölcsös tejpép 12 hónapos kortól adható, egyedülálló módon ropogós, rágható darabokkal készült. Vas és Jód tartalma hozzájárul a baba kognitív fejlődéséhez. A-, C-vitamin, valamint Cink tartalma továbbra is támogatja a baba immunrendszerét, emellett egyedülálló módon Bifidusz Bl* élőflórát is tartalmaz!  *A Bifidusz BL élőflóra az anyatejjel táplált csecsemők emésztőrendszerében meglévőhöz hasonló bifido-baktérium
 

12 hónapos kortól adható, azonban a kiegészítő táplálás megkezdésére vonatkozóan kérdezze orvosát, védőnőjét.

  Tulajdonságok és előnyök

  A babádnak ebben az életkorban testsúly kg-ként nagyobb vasbevitelre van szüksége, mint egy felnőttnek! 1 adag Nestlé Junior Sárga gyümölcsös tejpép a napi vasbevitel több, mint felét biztosítja. A vas elősegíti a gyermekek kognitív képességének fejlődését. A C-vitamin fokozza a vas felszívódását.
   
  A változatos és kiegyensúlyozott étrend, az egészséges életmód nélkülözhetetlen az egészség megőrzéséhez. Gyümölcsös tejpép, 12 hónapos kortól.

  12 hónapos kortól adható, azonban a kiegészítő táplálás megkezdésére vonatkozóan kérdezze orvosát, védőnőjét.

   

  Minden további termékinformációért (elkészítési javaslat, táplálási javaslat, összetevők, tápértéktáblázat)nézd meg a termék csomagolását.

  Vélemények a termékről