Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Termék megosztása
X

Nestlé - A hozzátáplálás szakértője

NESTLÉ Stracciatellás tejpép

A stracciatellás tejpépben lévő ásványi anyagok (vas, cink) és vitaminok (A, C) hozzájárulnak az immunrendszer megfelelő működéséhez. A NESTLÉ tejpépek könnyen emészthető, (ún.) "részlegesen hidrolizált" gabonát tartalmaznak. A Bifidusz BL az anyatejjel táplált csecsemők emésztőrendszerében meglévőhöz hasonló bifido-baktérium.

8 hónapos kortól adható

  Tulajdonságok és előnyök

  • Vas
  • Cink
  • A- és C- vitamin
  • Könnyen emészthető gabona
  • Bifidusz
  • Nőjünk nagyra együtt!

  A Nestlé tejpépek könnyen emészthető gabonát, (ún.) "részlegesen hidrolizált" gabonát tartalmaznak. A Bifidusz BL az anyatejjel táplált csecsemők emésztőrendszerében meglévőhöz hasonló bifidobaktérium.

  Mi az a tejpép?
  A babáknak készült tejpépek alapja a tejpor és a könnyen emészthető gabona, mely ideális alap, hogy a hozzátáplálás idején egészséges és változatos étrendet biztosítson gyermekének.

  Tudta-e? 
  Minden egyes étkezéssel, az apró gyomrocskának megfelelő adagban kap alapvető tápanyagokat a kis szervezet, mely az egészséges növekedéshez és fejlődéshez szükséges.

  A változatos és kiegyensúlyozott étrend, az egészséges életmód nélkülözhetetlen az egészség megőrzéséhez.

  Minden további termékinformációért (elkészítési javaslat, táplálási javaslat, összetevők, tápértéktáblázat)nézd meg a termék csomagolását.

  Ajánlott: 8 hónapos kortól

  Vélemények a termékről