Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Felhasználási feltételek

Nestlé adatkezelési tájékoztató

Hatálybalépés időpontja: 2018. május

A JELEN TÁJÉKOZTATÓ HATÁLYA

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi adatkezelési tájékoztatót (a továbbiakban: „Tájékoztató”), melyben a személyes adatai kezelésével kapcsolatos gyakorlatunkat ismertetjük az Általános Adatvédelmi Rendelet (az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 rendelete, „GDPR”) szerint. A jelen Tájékoztató a Nestlé szolgáltatásait fogyasztóként igénybe vevő személyekre („Ön”) vonatkozik. A jelen Tájékoztató bemutatja, hogy a Nestlé Hungária Kft. mint adatkezelő és bizonyos adatkezelési célok esetében a Nestlé Hungária Kft. és a Nestlé International Treasury S.A., mint közös adatkezelők hogyan gyűjtik, használják fel és osztják meg egyes esetekben harmadik felekkel az Ön személyes adatait. A jelen Tájékoztató információval szolgál az Ön adatkezeléssel összefüggő „érintetti” jogairól is.

A jelen Tájékoztató az online és offline adatgyűjtésre, így a Nestlé különböző csatornáin – weboldalakon, alkalmazásokkal, harmadik fél által üzemeltetett közösségi oldalakon, a Nestlé Fogyasztói Szolgálata által, az értékesítési helyeken és rendezvényeken – gyűjtött személyes adatokra terjed ki. Felhívjuk figyelmét, hogy az Ön hozzájárulása esetén a különböző forrásokból (weboldal, offline rendezvény), valamint a Nestlé cégcsoport különböző vállalatai vagy partnerei által gyűjtött személyes adatokat összevonhatjuk.

Amennyiben nem adja meg az adott adatkezelési cél megvalósításához szükséges személyes adatait (például a regisztrációs lapon egyértelműen meghatározzuk a kötelezően megadandó adatok körét) előfordulhat, hogy a Nestlé nem tudja biztosítani Önnek egyes, az adatkezeléshez kötött szolgáltatásait.

Keresés

Nem találod, amit keresel?
what you are looking for?

Try our new smart question engine. We'll always have something for you.

Úgy tűnik, már regisztrált felhasználó vagy

Jelentkezz be, hogy élvezhesd a Nestlé Baba Közösség tagjainak szóló előnyöket! Kattints ide a bejelentkezéshez!