Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Eszköz megosztása
X

Növekedési görbe

 

Tudtad, hogy a baba első évében a súlya megháromszorózodhat míg mérete akár 50%-al is megnő? Ahogy mondani szokás, szinte látszik ahogy nő! Érdemes ezt a fejlődést a kicsi első három évében hónapról hónapra követni. Így biztosabbak lehetünk benne, hogy semmi gond sem merülhet fel!

Fontos, hogy a kalkulátor nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot. Fontos, hogy probléma esetén vegyük figyelembe az orvosi tanácsokat illetve kérjük védőnőnk véleményét az eredményekkel kapcsolatban.

Hogyan működik?

A hónap bármely napján megadhatod a kicsid súlyát vagy magasságát annak érdekében, hogy követhetsd fejlődését. Amennyiben eltérést észletlnél, nem kell megijedni, lépj kapcsolatba Velünk és segítünk értelmezni a helyzetet!

A kalkulátor használata nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot és a védőnői konzultációt, illetve az orvos és védőnő személyes felkeresését! Soha ne hagyd figyelmen kívül a hivatalos orvosi tanácsot, illetve ne mulaszd el kikérni azt csupán azért, mert használod a kalkulátort.

 

 

Hogyan működik

A baba első évében a súlya megháromszorozódik és mérete 50%-al megnő - ahogy mondani szokás: szinte látszik ahogy nő! Ahhoz, hogy ezt a fejlődést kövessük, ajánlott figyelni, hogy az első három évben minden hónapban gyarapodjon a babánk mérete és súlya.

Legyél Te is a Nestlé Baba közösségének tagja!

Szülőnek lenni, egy élethosszig tartó utazás! Segítünk megtenni az első lépéseket, felkészülni és minél gondtalanabbá varázsolni ezt számodra!

  • Többet megtudhatsz a baba táplálkozásáról
  • Használhatod interaktív eszközeink
  • Kérdéseidre akár több választ is kaphatsz
  • Időben értesülszhetsz különleges ajánlatainkról

Kezdd el!