Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Recept megosztása
X

NehézségKözepes

Előkészítési idő10mn

Főzési idő20mn

Teljes elkészítési idő30mn

Sonkás rizottó

18 hónapos kortól

Hozzávalók:

  • 15 g rizs
  • 20 g zöldborsó (friss vagy mirelit)
  • 10 g mellsonka (1/4 szelet kb)
  • ½ tojás
  • 1 répa (kb 100 g)
  • 1 kávéskanál repceolaj
  1. Vágd a sonkát apróra. Mosd meg, hámozd meg és karikázd fel a répát.
  2. Egy forró vízzel teli lábosban főzd meg a rizst, a zöldborsót és a répakarikákat kb 20 percig, majd szűrd le. 
  3. Verd fel a tojást egy tálban. Egy olajozott serpenyőben süsd meg omlett állagúra a felverd tojást, majd vágd vékony szeletekre. 
  4. Egy tálban keverd össze a rizst, a répát, a zöldborsót, az omlettet és a sonkát. Azonnal tálalhatod. 

Legyél Te is a Nestlé Baba közösségének tagja!

Szülőnek lenni, egy élethosszig tartó utazás! Segítünk megtenni az első lépéseket, felkészülni és minél gondtalanabbá varázsolni ezt számodra!

  • Többet megtudhatsz a baba táplálkozásáról
  • Használhatod interaktív eszközeink
  • Kérdéseidre akár több választ is kaphatsz
  • Időben értesülszhetsz különleges ajánlatainkról

Kezdd el!

Vélemények a receptről