Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Recept megosztása
X

Spenótpüré és csirkés bulgur

NehézségKözepes

Előkészítési idő3mn

Főzési idő20mn

Teljes elkészítési idő23mn

Spenótpüré és csirkés bulgur

8 hónapos kortól

 

Hozzávalók:

 
  • 15 g csirkeszelet
  • ¼ répa (kb 20 g hámozott)
  • 60 g spenót
  • 15 g bulgur (tört búza)
  • ½ mokkáskanál olívaolaj
  • 3 csepp citromlé
  1. Hámozd meg, mosd meg és vágd apróra a répát. 
  2. Egy lábosban (15-20 cm átmérőjű), 1 liter sótlan, forró vízben főzd meg a bulgurt, spenótot és a répát 20 perc alatt.  
  3. Add hozzá az apróra vágott csirkét 10 perccel a főzés vége előtt.
  4. Szűrd le, öntsd egy turmixgépbe, add hozzá az olivaolajat, a citromlevet és keverd, amíg sima állaga nem lesz. Ha szükséges, adj hozzá még egy kis felforralt és lehűtött vizet. Azonnal tálalhatod. 

Legyél Te is a Nestlé Baba közösségének tagja!

Szülőnek lenni egy élethosszig tartó utazás. Segítünk felkészülni, megtenni az első lépéseket és minél gondtalanabbá varázsolni ezt számodra.

  • Tudj meg többet a kicsik táplálásáról
  • Interaktív eszközökkel várunk
  • Választ kaphatsz kérdéseidre
  • Időben értesülszhetsz különleges ajánlatainkról

Regisztrálj!

Vélemények a receptről