Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Recept megosztása
X

NehézségKönnyű

Előkészítési idő5mn

Főzési idő6mn

Teljes elkészítési idő11mn

Üdezöld mozzarellás krém

12 hónapos kortól

 

Hozzávalók:

 
  • 100 g zöldborsó (friss vagy mirelit)
  • 50 g uborka
  • 10 g mozzarella
  • 1 kávéskanál olívaolaj
  • 50 ml víz  
  1. Mosd meg, hámozd meg, vágd fel apróra az uborkát, és a zöldborsóval együtt párold meg alacsony lángon, fedő alatt kb 10-15 perc alatt.  
  2. Add hozzá a felvágott mozzarellát és az olívaolajat.  
  3. Keverd addig, amíg sima állaga nem lesz (ha szükséges, passzírozd át egy szűrőn). Ellenőrizd az étel hőmérsékletét, mielőtt tálalod gyermekednek.
Tipp: egy felaprított mentalevelet ha hozzákeversz a végén, még üdébb íze lesz a krémnek.
 

Legyél Te is a Nestlé Baba közösségének tagja!

Szülőnek lenni, egy élethosszig tartó utazás! Segítünk megtenni az első lépéseket, felkészülni és minél gondtalanabbá varázsolni ezt számodra!

  • Többet megtudhatsz a baba táplálkozásáról
  • Használhatod interaktív eszközeink
  • Kérdéseidre akár több választ is kaphatsz
  • Időben értesülszhetsz különleges ajánlatainkról

Kezdd el!

Vélemények a receptről