Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

YouTube Házszabály

Üdvözlünk nálunk!
Köszönjük, hogy csatlakozol hozzánk. Az oldalt rendszeresen olvassuk és igyekszünk, hogy a lehető legtöbb hasznos javaslatot kínáló, interaktív közösségi felületet tartsunk fenn. Kérjük, olvassátok el és tartsátok be az oldal Felhasználási Feltételeit és a Házirendet.
Az oldalon általad posztolt tartalomért te vagy felelős. Az oldalon posztolt hozzászólásaiddal és az általad feltöltött tartalmakkal a saját véleményedet fejezed ki, azok nem tükrözik a Társaság véleményét vagy álláspontját. Nem vállalunk felelősséget a felhasználói tartalmakért, így különösen harmadik fél által létrehozott tartalmakért vagy weboldalakra mutató hivatkozásokért. A Házirenddel vagy Felhasználási Feltételekkel ellentétes magatartást tanúsítani és tartalmakat megjeleníteni tilos. A nem megfelelő tartalmakat eltávolítjuk és a nem megengedett magatartást folytató felhasználókat kitilthatjuk a közösségből.
Nem megfelelő tartalomnak vagy magatartásnak minősül például, ha az nem tiszteli mások szellemi tulajdonhoz fűződő jogait vagy személyiségi jogait; az illetlen, félrevezető, jogellenes vagy jogsértő, másokat és mások jogait nem tisztelő, trágár, agresszív, rágalmazó vagy fenyegető, faji, etnikai, vallási, nemi vagy politikai ellentétet szító, személyes támadásnak minősülő magatartás vagy tartalom; a kéretlen, szerencsekívánó vagy láncposztok, illetve kereskedelmi, reklámot, promóciót vagy ajánlatot tartalmazó, továbbá az ismétlődő, más közösségi oldalakon is elérhető posztok.
A Házirend módosításának jogát fenntartjuk.

Keresés

Még mindig nem találod
amit keresel?

Próbáld ki új keresőnket. Mindig nyújtunk valami újat Neked.