Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

YouTube Házszabály

Üdvözlünk nálunk!
Köszönjük, hogy csatlakozol hozzánk. Az oldalt rendszeresen olvassuk és igyekszünk, hogy a lehető legtöbb hasznos javaslatot kínáló, interaktív közösségi felületet tartsunk fenn. Kérjük, olvassátok el és tartsátok be az oldal Felhasználási Feltételeit és a Házirendet.
Az oldalon általad posztolt tartalomért te vagy felelős. Az oldalon posztolt hozzászólásaiddal és az általad feltöltött tartalmakkal a saját véleményedet fejezed ki, azok nem tükrözik a Társaság véleményét vagy álláspontját. Nem vállalunk felelősséget a felhasználói tartalmakért, így különösen harmadik fél által létrehozott tartalmakért vagy weboldalakra mutató hivatkozásokért. A Házirenddel vagy Felhasználási Feltételekkel ellentétes magatartást tanúsítani és tartalmakat megjeleníteni tilos. A nem megfelelő tartalmakat eltávolítjuk és a nem megengedett magatartást folytató felhasználókat kitilthatjuk a közösségből.
Nem megfelelő tartalomnak vagy magatartásnak minősül például, ha az nem tiszteli mások szellemi tulajdonhoz fűződő jogait vagy személyiségi jogait; az illetlen, félrevezető, jogellenes vagy jogsértő, másokat és mások jogait nem tisztelő, trágár, agresszív, rágalmazó vagy fenyegető, faji, etnikai, vallási, nemi vagy politikai ellentétet szító, személyes támadásnak minősülő magatartás vagy tartalom; a kéretlen, szerencsekívánó vagy láncposztok, illetve kereskedelmi, reklámot, promóciót vagy ajánlatot tartalmazó, továbbá az ismétlődő, más közösségi oldalakon is elérhető posztok.
A Házirend módosításának jogát fenntartjuk.

Keresés

Nem találod, amit keresel?
what you are looking for?

Try our new smart question engine. We'll always have something for you.

Úgy tűnik, már regisztrált felhasználó vagy

Jelentkezz be, hogy élvezhesd a Nestlé Baba Közösség tagjainak szóló előnyöket! Kattints ide a bejelentkezéshez!