Termék megosztása
X

Nestlé - A hozzátáplálás szakértője

NESTLÉ Kekszes tejpép

A Nestlé Kekszes tejpépben lévő ásványi anyagok (vas, cink) és vitaminok (A, C) hozzájárulnak az immunrendszer megfelelő működéséhez.

A Nestlé Kekszes tejpép egy adagjában a napi vas szükséglet több, mint fele megtalálható, mely elősegíti a gyermekek kognitív képességeinek fejlődését.

Tejpépeink Bifidusz BL élőflórát tartalmaznak, mely az anyatejjel táplált csecsemők emésztőrendszerében meglévőhöz hasonló bifido-baktérium.

6 hónapos kortól adható, azonban a kiegészítő táplálás megkezdésére vonatkozóan kérdezd orvosod, védőnőd. A változatos és kiegyensúlyozott étrend, az egészséges életmód nélkülözhetetlen az egészség megőrzéséhez.

  Tulajdonságok és előnyök

  VAS+

  A vas elősegíti a gyermekek kognitív képességeinek fejlődését. A napi vas szükséglet több, mint fele 1 adagban. Nemzetközi ajánlások alapján a babádnak ebben az életkorban testsúly kg-onként nagyjából 5-ször annyi vasbevitelre van szüksége, mint egy felnőttnek.

  BIFIDUS BL

  A Bifidusz BL az anyatejjel táplált csecsemők emésztőrendszerében meglévőhöz hasonló bifidobaktérium.

  Összetétel
  Elkészítés, adagolás, tárolás
  Kapcsolat
  Az anyukák értékelése5/5

  Imádják a gyerekek.

  Kislányom és Kisfiam is nagyon szereti. Kedvencük a kekszes és a gyümölcsös de szeretik a kakaósat is.

  Nagyon szeretik

  A vaníliasat és a kekszeset kóstoltuk eddig, de nagyon ízlenek. Biztos végig fogjuk kóstolni mjndefyiket

  Imádjuk

  6 hós kora óta kap tejpépeket a kisfiam. Most 10 hónapos, de ez örök kedvenc. Bármikor meg tudná enni. Mellesleg nekem is nagyon ízlik! Mindegyik ízt próbáltuk, de ez a kedvenc.

  Nem a kedvenc

  A vaniliásat meg a grízeset imadja a fiam! Ez valahogy nem jött be neki! A sztracsisat még nem próbáltuk pedig van otthon!

  Szereti

  Még nekem is ízlik,nem csak a kisfiamnak.

  Keresés

  Még mindig nem találod
  amit keresel?

  Próbáld ki új keresőnket. Mindig nyújtunk valami újat Neked.