MyFeed Personalized Content
OptiFibre

OptiFibre®

Emésztési panaszok ellen a várandósság időszakában is

 

OptiFibre
Tudtad, hogy a székrekedés a terhesség egyik leggyakoribb velejárója a reggeli rosszullét és a szagokkal szembeni túlérzékenység mellett? 

Kezelése a várandósság alatt különös körültekintést igényel. Olyan megoldást érdemes választani, ami hosszú távon is biztonságosan és kíméletesen alkalmazható, hiszen sok kismamánál a tünetek a várandósság és a szoptatás során is fennmaradnak.

Felejtsd el a székrekedést, hogy az igazán fontos dolgokra koncentrálhass!

 

Ismerd meg az OptiFibre® terméket!
Optifibre

36+ hónap

OptiFibre®  - speciális gyógyászati célra szánt élelmiszer
5
5/5

A termék 100%-ban növényi eredetű, vízoldékony rost alapú por, nem tartalmaz adalékanyagokat, hosszú távú fogyasztásra is biztonságosan alkalmas, anélkül, hogy a hozzászokás kockázata kialakulna, így különösen alkalmas a várandósság alatt jelentkező emésztési panaszok diétás ellátására. Gyermekek esetében 3 éves kortól alkalmazható.  

Az OptiFibre® por keverhető meleg vagy hideg italokhoz, illetve pépes ételekhez anélkül, hogy megváltoztatná azok ízét vagy állagát, így a várandósság során és gyermekek számára is jól tolerálható, a napi rutinba könnyen beilleszthető.  OptiFibre® speciális gyógyászati célra szánt élelmiszer  bélmobilitási zavarok (székrekedés, hasmenés,  irritábilis bél szindróma) diétájában.  Fontos figyelmeztetés: orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. Gyermekeknek 3 éves kortól adható. Kizárólagos tápanyagforrásként nem alkalmazható.  

 

OptiFibre