MyFeed Personalized Content
image

Lactogen

Egy ilyen mosolyban minden benne van. Ez a mosoly jelzi, hogy jól érzi magát és boldog. 

 

Lactogen

Ismerd meg a Lactogen® 2 és Lactogen 3® Junior vaníliás ízű tejalapú anyatej-kiegészítő tápszereinket, melyek kalciumot és D-vitamint tartalmaznak, a gyerekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez. A termékeinkben található vas és jód elősegíti a gyerekek kognitív képességének fejlődését.*

1 éves kor után próbáld ki Lactogen 3 Junior vaníliás ízű tejalapú gyerekitalunkat vitaminokkal és ásványi anyagokkal, ha változatosabbá tennéd gyermeked étrendjét.

Fontos figyelmeztetés! A csecsemő legjobb tápláléka az anyatej. A legegészségesebb táplálási mód a szoptatás. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

*Valamennyi anyatej-kiegészítő tápszer tartalmaz kalciumot, D-vitamint, vasat és jódot.

 

Ismerd meg a Lactogen termékcsaládot! 

Válassz kisbabád korához illően termékeink közül!

Lactogen 2

7-8 hónap

LACTOGEN 2 tejalapú anyatej-kiegészítő tápszer
0
0/5

A Lactogen 2 tejalapú anyatej-kiegészítő tápszer tehéntej alapú, ugyanakkor a benne található összetevőket, tápanyagokat a gyermekkor igényeinek megfelelő mennyiségben és összetételben tartalmazza. A Lactogen 2 tejalapú anyatej-kiegészítő tápszer fogyasztása a kiegyensúlyozott, vegyes étrend részeként hozzájárul a kisgyermekek számára szükséges vitaminok és ásványi anyagok biztosításához.

Lactogen 3 Junior

12-23 hónap

LACTOGEN® 3 Junior tejalapú anyatej-kiegészítő tápszer
5
5/5

A Lactogen® 3 Junior tejalapú anyatej-kiegészítő tápszer tehéntej alapú, ugyanakkor a benne található összetevőket, tápanyagokat a gyermekkor igényeinek megfelelő mennyiségben és összetételben tartalmazza. A Lactogen® 3 Junior tejalapú anyatej-kiegészítő tápszer fogyasztása a kiegyensúlyozott, vegyes étrend részeként hozzájárul a kisgyermekek számára szükséges vitaminok és ásványi anyagok biztosításához.

Lactogen 3 Junior vaníliás ízű

12-23 hónap

LACTOGEN® 3 Junior vaníliás ízű tejalapú italpor vitaminokkal és ásványi anyagokkal
5
4.8/5

A Lactogen® 3 Junior vaníliás ízű tejalapú italpor vitaminokkal és ásványi anyagokkal egy kifejezetten kisgyermekek számára megalkotott gyerekital 1 éves kortól. A kiegyensúlyozott étrend részeként értékes összetevői segítik a kicsik fejlődését. Kalciumot és D-vitamint tartalmaz, a gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez. A vas és a jód elősegíti a gyermekek kognitív képességének fejlődését.

Lactogen 4 Junior

24-36 hónap

LACTOGEN 4 Junior tejalapú anyatej-kiegészítő tápszer
0
0/5

A Lactogen 4 Junior tejalapú anyatej-kiegészítő tápszer egy kifejezetten kisgyermekek számára megalkotott gyerekital 2 éves kortól. A kiegyensúlyozott étrend részeként értékes összetevői segítik a kicsik fejlődését. Kalciumot és D-vitamint tartalmaz, a gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez. A vas és jód elősegíti a gyermekek kognitív képességének fejlődését.

LACTOGEN 4 Junior Vaníliás ízű

24-36 hónap

LACTOGEN 4 Junior Vaníliás ízű tejalapú italpor vitaminokkal és ásványi anyagokkal
0
0/5

A Lactogen 4 Junior Vaníliás ízű tejalapú italpor vitaminokkal és ásványi anyagokkal tehéntej alapú, ugyanakkor a benne található összetevőket, tápanyagokat a gyermekkor igényeinek megfelelő mennyiségben és összetételben tartalmazza.

Lactogen játék

Íme néhány ok, miért fontos a játék gyermeked számára:

  • Fejleszti a kreativitását
  • Játékosan sajátíthatja el az új szokásokat, így jobban berögzül a mindennapjaiba
  • Felfedezhet számára új érzéseket és érzelmeket, mint a csalódottság vagy a kíváncsiság
  • Szociális készségeket sajátíthat el – kialakulnak a társas kapcsolatok, a megfelelni vágyás vagy a szófogadás

Tippjeink, hogyan támogasd a fejlődés ezen fontos építőelemét:

  • Hagyd játszani annyit és úgy, ahogyan ő szeretné
  • Bátorítsd az úgynevezett szabad játékra, amely strukturálatlan, a gyermek által vezetett játék - ez nagymértékben fejleszti képzelőerejét
  • Inspiráld őt szerepjátékokra, vegyél részt benne te is (pl. babázzatok vagy játsszatok repülőset együtt)
  • Játékosan tanítsd meg új dolgokra, így sokkal könnyebben megy majd a tanulás
Lactogen játék
Lactogen játék

Kisgyermeked betöltötte az 1 éves kort, egyre öntudatosabb és hirtelen válogatós lett? Gyanakodva bámulja a sárgarépát, és összeszorítja a száját, ha megpróbálod rávenni, hogy bármi zöldet megegyen? Ne ess kétségbe – van pár tippünk, amit megosztunk veled!

Babád kisgyermek lett, egyénisége folyamatosan alakul, sajátos vonásai minden helyzetben előbukkannak. Adj időt kisgyermekednek, hogy megismerje az új ételeket! Ne csak ösztönözd, hogy megkóstolja, hanem hagyd, hogy megnézze, megfogja és megérezze az illatát. Ha azt látja, hogy ti együtt valami finomat esztek, akkor nagy eséllyel ő is ki akarja azt próbálni. Még az új ételeket tartalmazó történetek olvasása is ismerősebbé teheti azokat, amikor gyermeked először találkozik velük a tányérján.

Előfordulhat, hogy a kicsinek többször kell egy új ételt látnia, mielőtt örömmel megkóstolja azt, ezért légy türelmes, és próbálkozz kitartóan! A gyermekek ízpreferenciái idővel változnak, és a korábbi tapasztalatok befolyásolhatják azokat. Ha néhány sikertelen próbálkozás után feladod, akkor elszalaszthatod a lehetőséget gyermeked étrendjének bővítésére.