MyFeed Personalized Content
Első trimeszter

Történetünk

Egészséges kezdet, egészséges élet

Csodálatos élmény anyává válni, ám óriási felelősség is, hiszen kisbabád már az első perctől kezdve számít Rád.

Mindaz, hogy hogyan és mivel táplálod gyermeked - de még az is, hogy a terhességed alatt mit eszel – meghatározza azt, hogy csöppséged hogyan fog nőni és fejlődni, sőt jövőbeni egészségére is hatással van.
 
Henri Nestlé gyógyszerész 1867-ben fejlesztette ki az első anyatej-helyettesítő tápszert olyan anyák számára, akik nem tudták szoptatni csecsemőjüket, és ezzel megmentette egy környékbeli koraszülött csecsemő életét. Mi a Nestlénél  azóta  is  számos szakemberrel és szakmai szervezettel dolgozunk együtt azon, hogy megbízható információt, tanácsokat adjunk Neked a csecsemőtáplálás terén, segítve ezzel, hogy egy Egészséges kezdettel megalapozd gyermeked egészséges életét.

A WHO kizárólagos szoptatást javasol a csecsemő 6 hónapos koráig

A Nestlé, követve a WHO javaslatát, teljes mértékben támogatja a kizárólagos szoptatás fenntartását a baba 6 hónapos koráig, illetve a hozzátáplálás megkezdését a szoptatás fenntartása mellett, a gyermekorvos, vagy más egészségügyi szakember tanácsának megfelelően.

A szoptatás folytatása kétéves korig vagy tovább javasolt, a hat hónapos kortól bevezetésre kerülő megfelelő és biztonságos kiegészítő (szilárd) élelmiszerek fogyasztása mellett.

Megértjük ugyanakkor, hogy a szoptatás nem mindig lehetséges minden szülő számára. Függetlenül attól, hogy hogyan döntesz a babád etetésével kapcsolatban, a Nestlé Baby & Me oldalon hasznos és naprakész információkkal támogatunk, hogy nyugodt lehess afelől, gyermeked táplálásáról megfelelő információkkal rendelkezel.

Rate this article
0