MyFeed Personalized Content
Tejserkentés a szoptatás ideje alatt

Tejserkentés a szoptatás ideje alatt

BEBACARE® MOM LACTO+

 

A baba szoptatása különleges kapocs kettőtök között. Az anyatej a legjobb táplálék, amit adhatsz gyermeked számára.

Tejserkentés a szoptatás ideje alatt
Görögszénamag tejserkentésre

kapszulánként 500 mg görögszénamagot tartalmaz, amely hatóanyagának köszönhetően természetes módon serkenti a tejtermelést a laktáció alatt

 

Tejserkentő növényi étrend-kiegészítő

gluténmentes, vegán termék

 

Szoptatási nehézségek

kifejezetten szoptató nőknek fejlesztve, amely a szülést követő első naptól szedhető, amennyiben szoptatási nehézségeid vannak

 

Terhesség alatt nem szedhető! Amennyiben gyógyszert szedsz vagy valamilyen egészségügyi problémád van, alkalmazásáról kérdezd kezelőorvosod vagy védőnőd. A földimogyoróra, szójára, vagy más hüvelyes élelmiszerre allergiás fogyasztóknál ritka esetekben allergiás tüneteket jelentkezhetnek a termék fogyasztása során. A BEBACARE® MOM LACTO+ fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet!

Miért ütközhet nehézségekbe a szoptatás?

Miért ütközhet nehézségekbe a szoptatás?

 

Az anyatejes táplálásról sokan úgy gondolják, hogy mindenkinek elsőre, ösztönösen menni fog, azonban teljesen természetes, ha a szoptatás során problémákkal szembesülsz.

 

Segítség a szoptatáshoz

Szoptatási kisokosunkban részletesen bemutatjuk a szoptatással kapcsolatos fontos tudnivalókat. Leírjuk a szoptatás gyakorlati előnyeit, körüljárjuk a gyakori mítoszokat, tévhiteket és megválaszoljuk a leggyakrabban felmerülő kérdéseket.

Anyatej, a természet csodálatos ajándéka

Tudtad, hogy a szoptatott babák ellenállóbbak a fertőzésekkel szemben, így csökken az elhízás, az allergia, valamint a cukorbetegség kialakulásának kockázata? Az anyatej folyamatosan alkalmazkodik a baba igényeihez és tartalmazza a fejlődése szempontjából nélkülözhetetlen összetevőket. Ilyenek például az anyatej oligoszacharidok, amelyek kulcsfontosságúak a gyermek ellenálló képességének kialakulásában.

Tejserkentés a szoptatás ideje alatt
Kapcsolódó cikkek