Termék megosztása
X

Nestlé - A hozzátáplálás szakértője

Nestlé vaníliás ízű babapuding

A Nestlé babapudingok kalciumot és magnéziumot tartalmaznak, melyek hozzájárulnak a gyermekek csontjainak megfelelő fejlődéséhez, cink összetevőjének köszönhetően pedig hozzájárul a gyermekek immunrendszerének normál működéséhez.

A Nestlé vaníliás ízű babapuding kiváló desszert, tízórai vagy uzsonna étel. A babák tápanyag szükségleteihez igazított összetételű babapuding hozzájárul a tej és tejtermékek ajánlott napi beviteléhez. A változatos és kiegyensúlyozott étrend, az egészséges életmód nélkülözhetetlen az egészség megőrzéséhez.

6 hónapos kortól adható

  Tulajdonságok és előnyök

  A gluténmentes Nestlé vaníliás ízű babapuding kiváló desszert, tízórai vagy uzsonna ételként szerepelhet a baba étrendjében 6 hónapos kortól. Finom vaníliás íze új élmény lehet kisbabád számára a hozzátáplálás időszakában.

  A speciális gyártási eljárásnak köszönhetően hűtést nem igényel, így ennek, és praktikus csomagolásának köszönhetően bárhová magatokkal viheted, és egy rövidebb vagy hosszabb kiruccanás során is ideális köztes étkezést biztosíthatsz gyermeked számára.

  Összetétel
  Elkészítés, adagolás, tárolás
  Kapcsolat
  Az anyukák értékelése5/5

  Praktikus, mert nem kell hűtőben tárolni

  Kislányom imádja. Én azért szeretem, mert nem kell hűtőben tárolni. Egyébként jóízű.

  Még mindig nem találod
  amit keresel?

  Próbáld ki új keresőnket. Mindig nyújtunk valami újat Neked.