Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Brand megosztása
X

OptiFibre®

OptiFibre® - emésztési panaszok ellen a várandósság időszakában is

Az emésztőrendszeri betegségek táplálásterápiája egyike azoknak a területeknek, ahol a Nestlé Health Science üzletága úttörőnek számít. Részben  hidrolizált  guargumi rostot tartalmazó speciális gyógyászati célra szánt élelmiszere az OptiFibre® a világ több mint 30 országában sikerrel segít  nap  mint a nap az emésztési problémák, így a székrekedés, a hasmenés, az  irritábilis bél szindróma kezelésében, illetve a napi rostbevitel támogatásában.

Sokoldalú felhasználhatósága és természetes növényi eredete lehetővé teszi, hogy a napi étkezési rutin részeként járuljon hozzá az egészséges bélflóra egyensúlyához és kínáljon – nem csak tüneti megoldást – az emésztési panaszokra. 

Fedezd fel OptiFibre® termékünket

A termék 100%-ban növényi eredetű, vízoldékony rost alapú por, nem tartalmaz adalékanyagokat, hosszú távú fogyasztásra is biztonságosan alkalmas, anélkül, hogy a hozzászokás kockázata kialakulna, így különösen alkalmas a várandósság alatt jelentkező emésztési panaszok diétás ellátására. Gyermekek esetében 3 éves kortól alkalmazható.  

Az OptiFibre® por keverhető meleg vagy hideg italokhoz, illetve pépes ételekhez anélkül, hogy megváltoztatná azok ízét vagy állagát, így a várandósság során és gyermekek számára is jól tolerálható, a napi rutinba könnyen beilleszthető. 

OptiFibre® termékünk vény nélkül kapható a gyógyszertárakban.  OptiFibre® speciális gyógyászati célra szánt élelmiszer  bélmobilitási zavarok (székrekedés, hasmenés,  irritábilis bél szindróma) diétájában.  Fontos figyelmeztetés: orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. Gyermekeknek 3 éves kortól adható. Kizárólagos tápanyagforrásként nem alkalmazható.  

Az anyukák értékelése0/5
avatar
Keresés

Nem találod, amit keresel?
what you are looking for?

Try our new smart question engine. We'll always have something for you.

Úgy tűnik, már regisztrált felhasználó vagy

Jelentkezz be, hogy élvezhesd a Nestlé Baba Közösség tagjainak szóló előnyöket! Kattints ide a bejelentkezéshez!