Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tápláld a jövőjében rejlő lehetőségeket

Folyékony tejalapú táplálék 12. és 24 hónapos kor között

A gyermekek, egy éves kor felé haladva, a szervezetük számára szükséges sok hasznos tápanyagot  tartalmazó ételt fogyasztanak. Azonban fontos arra is figyelmet fordítani, hogy ennek során ne fogyasszanak túl sok fehérjét. Későbbi életük során ugyanis ez akár túlsúlyhoz is vezethet. Emellett azt is jó ha tudod, hogy a gyermekek számára a natúr tehéntej sok szempontból nem megfelelő táplálék, például megterhelheti emesztőrendszerüket. Nem véletlen, hogy a  gyerekorvosok egészen 3 éves korig javasolják a tehéntej ivó folyadékkent törtenő fogyasztásának kerülését.

OPTIPRO® fehérje*

mely egyedülálló fehérjemennyiséggel és fehérjeminőséggel rendelkezik. * A Nestlé egyedülálló fehérjetechnológiája állítja elő az OPTIPRO® fehérjét.

2’FL oligoszacharid

mely szerkezetében megegyezik az anyatejben legnagyobb mértékben előforduló oligoszacharidokkal.

L. reuteri élőflóra

ami a világ egyik legkutatottabb baktériumflóra törzse. Máig mintegy 180 klinikai tanulmányban vizsgálták hatékonyságát és biztonságosságát.

BEBA OPTIpro 2

Tejalapú anyatej-kiegészítő tápszer 6 hónapos kortól

BEBA OPTIpro JUNIOR 1

Tejalapú anyatej-kiegészítő tápszer 12. hónaptól

BEBA OPTIpro JUNIOR 2

Tejalapú italpor vitaminokkal és ásványi anyagokkal 24 hónapos kortól

Egyedülálló fehérjemennyiség és fehérjeminőség

A fehérjék agyunk, izmaink és testünk szinte minden egyéb részének is építőkövei. Az élet első ezer napja alatti táplálás jelentősen befolyásolja gyermeked későbbi életminőségét. A számára szükséges tápanyagok biztosítása, beleértve a baba életkorának megfelelő mennyiségű és minőségű fehérjét támogatja az ideális növekedés ütemét (se nem túl lassú, se nem túl gyors). Magas színvonalú kutatási hátterünkkel és szakértő megoldásainkkal hoztuk létre a BEBA OPTIpro JUNIOR 1-et összetevők egyedi kombinációjával - OPTIPRO® fehérjével, 2'FL oligoszachariddal, L. reuteri élőflórával. A benne található A-, C-, D-vitamin, vas és cink támogatja gyermeked immunrendszerét.

Fontos figyelmeztetés! A csecsemő legjobb tápláléka az anyatej. A legegészségesebb táplálási mód a szoptatás. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyzott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

*Valamennyi anyatej-kiegészítő tápszer tartalmaz A-, C-, D-vitamint, vasat és cinket.