Termék megosztása
X

Tápláld a jövőben rejlő lehetőségeket

BEBA

BEBA OPTIPRO 3 Junior tejalapú anyatej-kiegészítő tápszer

A BEBA OPTIPRO 3 Junior tápszer OPTIPRO fehérjét tartalmaz, mely egyedülálló fehérjemennyiséggel és fehérjeminőséggel rendelkezik.

 

A BEBA OPTIPRO® 3 Junior 12. hónaptól adható a vegyes étrend részeként, ha a szoptatás nem megoldható, vagy nem elégséges a csecsemő kiegészítő táplálására. A BEBA OPTIPRO® 3 Junior nem adható anyatejet helyettesítő tápszerként 6 hónapos kort megelőzően.

  Tulajdonságok és előnyök

  Több évtizedes kutatás eredményeként alkottuk meg az anyatej által inspirált BEBA OPTIPRO® 3 Junior anyatej-kiegészítő tápszert, összetevők egyedi kombinációjával:

  • OPTIPRO® fehérjével*, mely egyedülálló fehérjemennyiséggel és fehérjeminőséggel rendelkezik
  • Benne található A-,C-,D-vitamin, vas és cink támogatja az immunrendszer megfelelő működését
  • Bifidusz BL előflórával
  • Szénhidrátként kizárólag tejcukrot tartalmaz

  *A Nestlé egyedülálló fehérjetechnológiája állítja elő az OPTIPRO® fehérjét.

  Az élet első ezer napja alatti táplálás jelentősen befolyásolja a gyermeked későbbi életminőségét. A számára szükséges tápanyagok biztosítása, beleértve a baba életkorának megfelelő mennyiségű és minőségű fehérjét, támogatja az ideális (se nem túl lassú, se nem túl gyors) növekedési ütemét.

  FONTOS FIGYELMEZTETÉS

  A csecsemő legjobb tápláléka az anyatej. A legegészségesebb táplálási mód a szoptatás. Amennyiben az orvos szerint nem áll rendelkezésre elegendő anyatej, vagy a szoptatásnak más akadálya van, alkalmazásáról kérdezd meg gyermekorvosod, védőnőd.

  A BEBA OPTIPRO® 3 Junior 12. hónaptól vagy azt követően javasolt adni a vegyes táplálás részeként, ha a szoptatás nem megoldható, vagy nem elégséges a csecsemő kiegészítő táplálására. A BEBA OPTIPRO® 3 Junior 1 nem adható anyatejet helyettesítő tápszerként 6 hónapos kort megelőzően. Kiegészítő táplálás céljából való alkalmazhatósága, beleértve a 12. hónaptól való eltérést, csak független, orvosi, táplálkozástudományi vagy gyógyszerészeti végzettségű személyek vagy más anya- és gyermekgondozó szakemberek tanácsára hozható meg, a csecsemő egyedi növekedési és fejlődési igényei alapján. A változatos és kiegyensúlyozott étrend, az egészséges életmód nélkülözhetetlen az egészség megőrzéséhez.

  Egyszerre csak egy adag tápszert készíts el. Használd fel azonnal, és pontosan kövesd az utasításokat! A megmaradt tápszert ne tárold, hanem öntsd ki! Evés közben ne hagyd gyermeked felügyelet nélkül, mert félrenyelhet, amely esetleg fulladást okozhat! Ha a gyermek már elég idős, a tápszer pohárból is adható.

  Gyermeked elmúlt már 24 hónapos? Folytasd tejalapú kiegészítő táplálását BEBA OPTIPRO 4 Junior tejalapú italporral!

  Összetétel
  Elkészítés, adagolás, tárolás
  Kapcsolat
  Az anyukák értékelése4.9/5
  avatar
  avatar

  Termék teszt

  Tesztelésre kaptuk a tápszert. Elvárásoknak eleget tett. Azonban az én 14 hónapos kislányomnak sajnos még nem elég laktató, így többször előfordult, hogy éjjel még adnom kellett neki belőle.

  avatar

  Tökéletes

  A kisfiam szervezete azonnal elfogadta, szerencsére nagyon izlett neki. Fogzas miatt szenvedtunk ejszaka a sűrű ebredesekkel, igy volt, hogy 600ml is leszaladt, de semmi problémánk nem volt vele.

  avatar

  Tesztelés

  Kifiam borzasztó válogatós, de ezt a tejitalt utolsó cseppig megissza. Könnyen elmosható utána az üveg, nem büdi, ha kifolyik és könnyen oldódik. Továbbra is ezt fogja kapni :)

  avatar

  Terméktesztelés

  Kisfiam nemrég lett 1 éves és lehetőségünk nyílt kipróbálni ezt az anyatej-kiegészítő tápszert. Egyelőre még csak pürében fogadta el, mivel meg mindig anyatejes, de jó hogy így is kapott extra vitamint.

  avatar

  Tökéletes választás

  Trnd álltal tesztelhettem kisfiammal ezt a tápszert. Nagyon tetszett neki, pedig ő nagyon válogatós ezen a téren. Elfogadta, és mindet megitta. Laktató volt.

  Keresés

  Nem találod, amit keresel?
  what you are looking for?

  Try our new smart question engine. We'll always have something for you.

  Úgy tűnik, már regisztrált felhasználó vagy

  Jelentkezz be, hogy élvezhesd a Nestlé Baba Közösség tagjainak szóló előnyöket! Kattints ide a bejelentkezéshez!