Termék megosztása
X

Tápláld a jövőben rejlő lehetőségeket

BEBA

BEBA OPTIPRO 2 tejalapú anyatej-kiegészítő tápszer

A BEBA OPTIPRO 2 tápszer Bifidusz BL élőflórát tartalmaz, amely a csecsemők bélrendszerét benépesítő bifidobaktériumok egyik képviselője.

 

Kattints a vásárláshoz

A BEBA OPTIPRO 2 6 hónapos kortól adható, ha a szoptatás nem megoldható, vagy nem elégséges a csecsemő kiegészítő táplálására. Nem adható anyatej helyettesítő tápszerként 6 hónapos kort megelőzően. 6 hónapos kortól adható

  Tulajdonságok és előnyök

  Több évtizedes kutatás eredményeként alkottuk meg az anyatej által inspirált NESTLÉ BEBA OPTIPRO® 2 anyatej-kiegészítő tápszert, összetevők egyedi kombinációjával:

  • OPTIPRO® fehérjével*, mely egyedülálló fehérjemennyiséggel és fehérjeminőséggel rendelkezik
  • Bifidusz BL előrflórával, mely a csecsemők bélrendszerét benépesítő bifidobaktériumok egyik képviselője
  • A benne található A-, C-, D-vitamin, vas és cink támogatja az immunrendszer megfelelő működését
  • Szénhidrátként kizárólag tejcukrot tartalmaz 

  *A Nestlé egyedülálló fehérjetechnológiája állítja elő az OPTIPRO® fehérjét.

   

  FONTOS FIGYELMEZTETÉS

  A csecsemő legjobb tápláléka az anyatej. A legegészségesebb táplálási mód a szoptatás. Amennyiben az orvos szerint nem áll rendelkezésre elegendő anyatej, vagy a szoptatásnak más akadálya van, alkalmazásáról kérdezd meg gyermekorvosod, védőnőd.

  A BEBA OPTIPRO 2 6 hónapos kortól adható, ha a szoptatás nem megoldható, vagy nem elégséges a csecsemő kiegészítő táplálására. A BEBA OPTIPRO 2 nem adható anyatej helyettesítő tápszerként 6 hónapos kort megelőzően. Az elválasztás során, vagy ezt követően javasolt adni a vegyes táplálás részeként. Kiegészítő táplálás céljából való alkalmazhatósága, beleértve  a 6 hónapos kortól való eltérést, csak független, orvosi, táplálkozástudományi vagy gyógyszerész végzettségű személyek vagy más anya- és gyermekgondozó szakemberek tanácsára hozható meg, a csecsemő  egyedi növekedési és fejlődési igényei alapján. A változatos, kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód nélkülözhetetlen az egészség megőrzéséhez. A BEBA OPTIPRO 2 helytelen, a használati utasítástól, vagy az orvos előírásától eltérő alkalmazása a csecsemő megbetegedését okozhatja.


  Egyszerre csak egy üveg tápszert készíts el. Használd fel azonnal, és pontosan kövesd az utasításokat! A megmaradt tápszert ne tárold, hanem öntsd ki! Etetés közben mindig tartsd karodban gyermeked! Ne hagyd felügyelet nélkül, mert a gyermek félrenyelhet, amely esetleg fulladást okozhat! Ha a gyermek már elég idős, a tápszer pohárból is adható.

  Gyermeked elmúlt már 11 hónapos? Folytasd tejalapú kiegészítő táplálását BEBA OPTIPRO 3 Junior tejalapú anyatej-kiegészítő tápszerrel!

  Összetétel
  Elkészítés
  Adagolás, tárolás
  Kapcsolat
  Az anyukák értékelése5/5
  avatar
  avatar

  Trnd-projekt

  Trnd-projekten keresztül ismerkedtem meg a termékkel, kisbabám örömmel fogadta. :) Finom, értékes beltartalommal.

  Keresés

  Nem találod, amit keresel?
  what you are looking for?

  Try our new smart question engine. We'll always have something for you.

  Úgy tűnik, már regisztrált felhasználó vagy

  Jelentkezz be, hogy élvezhesd a Nestlé Baba Közösség tagjainak szóló előnyöket! Kattints ide a bejelentkezéshez!