Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Cikk megosztása
X
baba-receptek-tejital-gyerekital

BEBA Junior Receptfüzet

Receptfüzetünkbe egy sor olyan babafinomságot gyűjtöttünk össze, melyeket könnyen és gyorsan elkészíthetsz kisbabád korának megfelelő tejalapú anyatej-kiegészítő tápszerből vagy gyerekitalból. 

2019/05/22 17:00

Megkezdtétek a szilárd ételek bevezetését kisbabád étrendjébe, de kifogytál az ötletekből, hogy mit főzz babádnak? Tudod, hogy a napi 500 ml tejalapú táplálék 6-24 hónapos kor között is kiemelten fontos? Receptfüzetünkben hét könnyen és gyorsan elkészíthető finomságot mutatunk neked. A receptek alapját tejalapú anyatej-kiegészítő tápszereink vagy gyerekitalunk* adja, melyek segítségével kisbabád számára a korának megfelelő, változatos étrendet tudod biztosítani.

 

A BEBA Junior receptfüzet letöltéséhez kattints a képre!

*Fontos figyelmeztetés: A csecsemő legjobb tápláléka az anyatej. A legegészségesebb táplálási mód a szoptatás. A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Ajánlott napi mennyiség: 500 ml.

Tovább

Legyél Te is a Nestlé Baba közösségének tagja!

Szülőnek lenni egy élethosszig tartó utazás. Segítünk felkészülni, megtenni az első lépéseket és minél gondtalanabbá varázsolni ezt számodra.

  • babataplalasTudj meg többet a kicsik táplálásáról
  • nestlebaba-kalkulatorInteraktív eszközökkel várunk
  • nestle-fogyasztoi-szolgalatVálaszt kaphatsz kérdéseidre
  • Személyre szabott tanácsainkkal segítjük a szülővé válás folyamatát

Regisztrálj!

Kapcsolódó tartalom
Az anyukák értékelése0/5

Még mindig nem találod
amit keresel?

Próbáld ki új keresőnket. Mindig nyújtunk valami újat Neked.