Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Letölthető tartalmak

Várandós kisokos

Várandósságod során te is megannyi kérdésre keresed a választ? A Várandós kisokos sok hasznos információval támogat a babavárás időszakában.

Hozzátáplálási kisokos

A szilárd ételek bevezetése számodra és kisbabád számára is fontos mérföldkô. Hozzátáplálási útmutatónk segítséget nyújt a helyes étkezési szokások formálásában.

BEBA receptkönyv

Megkezdtétek a szilárd ételek bevezetését kisbabád étrendjébe? Receptkönyvünkben könnyen, gyorsan elkészíthető finomságokat találsz.

Tejedukációs kisokos

Az első életév küszöbén gyermekednek az egészséges, kiegyensúlyozott étrend részeként továbbra is szüksége van a tejalapú folyékony táplálékra. Kisokosunkban sok-sok, a témában fontos kérdésre választ kaphatsz.

Gabona kisokos

A napi tápanyagszükséglet jelentős részét a gabonák fogyasztásával biztosítjuk a szervezet számára. A hozzátáplálás egyik fontos lépése ezek bevezetése babád étrendjébe, kisokosunkban ehhez kapsz sok hasznos útmutatót és receptet.

Játékos fejlődés

A játék elengedhetetlen az egészséges fejlődéshez - a boldog gyermekkor és később a boldog, kreatív élet építőköve. Ismerjük meg különböző típusait, és azt, hogy ezek hogyan serkenthetik gyermeked képzeletét. Olvasd el tippjeinket!

Videós tartalmak

Videós tartalmak megtekintéséhez kérlek jelentkezz be!

A letöltéshez kérjük jelentkezz be, vagy regisztrálj!

Keresés

Nem találod, amit keresel?
what you are looking for?

Try our new smart question engine. We'll always have something for you.

Úgy tűnik, már regisztrált felhasználó vagy

Jelentkezz be, hogy élvezhesd a Nestlé Baba Közösség tagjainak szóló előnyöket! Kattints ide a bejelentkezéshez!