Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Termék megosztása
X

Nestlé - A hozzátáplálás szakértője

Nestlé Pizsama Hami vaníliás folyékony tejpép

Gluténmentes, fogyasztásra kész, vaníliás ízű folyékony gabonás bébiétel 6 hónapos kortól - tejjel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal. A Nestlé Pizsama Hami folyékony tejpépek gabonatartalmuknak köszönhetően tartalmas étkezést biztosíthatnak a kicsiknek elalvás előtt.

6 hónapos kortól adható, azonban a kiegészítő táplálás megkezdésére vonatkozóan kérdezze orvosát, védőnőjét.

  Tulajdonságok és előnyök

  • Egy doboz Pizsama Hami fedezi a babák napi vas- és kalciumszükségletének 50%*-át!
  • Hűtést nem igényel
  • Gluténmentes


  A gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez szükség van kalciumra. A vas elősegíti a gyermekek kognitív képességének fejlődését. A változatos és kiegyensúlyozott étrend, az egészséges életmód nélkülözhetetlen az egészség megőrzéséhez.

  Napi ajánlott mennyiség: 1 doboz=200 ml.

  Praktikus csomagolásban kapható, amely miatt hűtést nem igényel, és felbontás után azonnal fogyasztható hidegen és melegítve egyaránt. Melegítse vízfürdőben, vagy csomagolás nélkül mikrohullámú sütőben. Mikrohullámú sütőbe a dobozt ne tegye! A már felmelegített, de el nem fogyasztott ital később nem használható fel. Felbontás után hűtőszekrényben legfeljebb 24 órán át tárolható. Gluténmentes, fogyasztásra kész, vaníliás ízű folyékony gabonás bébiétel 6 hónapos kortól - tejjel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal. 

  Fontos figyelmeztetés

  6 hónapos kortól adható, azonban a kiegészítő táplálás megkezdésére vonatkozóan kérdezze orvosát, védőnőjét.

  Vélemények a termékről