Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Otthon, a játszótéren vagy utazás közben, a Nestlé Yogolino babapudingok és tejalapú bébidesszertek gyors és praktikus megoldást nyújtanak kisbabád köztes étkezésének biztosítására. A krémesen lágy állagú Nestlé Yogolino desszertek gyártástechnológiájuknak köszönhetően hűtést nem igényelnek, így bárhová könnyedén magatokkal viheted őket. Csak egy kiskanálra lesz szükség, és már jöhet is az első falat.

Kicsi pohár a kicsi kezekhez
Természetes kalciumforrás1
Krémesen lágy állagú, a babák igényeihez igazodva
Hűtést nem igényel
Utazáskor is praktikus
Tartósítószer és mesterséges színezék mentes2
 1. A gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez szükség van kalciumra
 2. Az előírásoknak megfelelően

Miért nem kell hűtőben tárolni a Nestlé poharas desszertjeit?

Speciális hőkezelési eljárás
Légmentesen záró csomagolás

Hűtést nem igénylő, tartósítószer mentes poharas desszert *

*Az előírásoknak megfelelően

Fedezd fel a Nestlé Yogolino desszerteket!

 • Nestlé - A hozzátáplálás szakértője
  NESTLÉ vaníliás ízű babapuding
  A NESTLÉ vaníliás ízű babapuding kiváló választás tízóraira, uzsonnára vagy akár desszertnek. Fogyasztása hozzájárul az ajánlott napi tej és tejtermék beviteléhez.
  5 - 36

  A Nestlé vaníliás ízű babapuding kiváló választás tízóraira, uzsonnára vagy akár desszertnek. A babák tápanyagszükségletéhez igazított összetételű babapuding fogyasztása hozzájárul az ajánlott napi tej és tejtermék beviteléhez. Természetes kalciumforrás, kalciumtartalma hozzájárul gyermeked csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez. A speciális hőkezelési eljárásnak köszönhetően hűtést nem igényel, így praktikusan bárhová magaddal viheted, legyen rövidebb vagy hosszabb utazás, mely során megfelelő köztes étkezést biztosít babád számára.

 • Nestlé - A hozzátáplálás szakértője
  NESTLÉ Yogolino kakaós babapuding
  A NESTLÉ kakaós babapuding kiváló választás tízóraira, uzsonnára vagy akár desszertnek. Fogyasztása hozzájárul az ajánlott napi tej és tejtermék beviteléhez.
  7 - 36

  A Nestlé Yogolino kakaós babapudingkiváló választás tízóraira, uzsonnára vagy akár desszertnek. A babák tápanyagszükségletéhez igazított összetételű babapuding fogyasztása hozzájárul az ajánlott napi tej és tejtermék beviteléhez. Természetes kalciumforrás, kalciumtartalma támogatja gyermeked csontjainak megfelelő növekedését és fejlődését. A speciális hőkezelési eljárásnak köszönhetően hűtést nem igényel, így praktikusan bárhová magaddal viheted, legyen rövidebb vagy hosszabb utazás, mely során megfelelő köztes étkezést biztosít babád számára.

 • Nestlé - A hozzátáplálás szakértője
  NESTLÉ Yogolino kekszes babapuding
  A NESTLÉ kekszes babapuding kiváló választás tízóraira, uzsonnára vagy akár desszertnek. Fogyasztása hozzájárul az ajánlott napi tej és tejtermék beviteléhez.
  5 - 36

  A Nestlé kekszes babapuding kiváló választás tízóraira, uzsonnára vagy akár desszertnek. A babák tápanyagszükségletéhez igazított összetételű babapuding fogyasztása hozzájárul az ajánlott napi tej és tejtermék beviteléhez. Természetes kalciumforrás, kalciumtartalma hozzájárul gyermeked csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez. A speciális hőkezelési eljárásnak köszönhetően hűtést nem igényel, így praktikusan bárhová magaddal viheted, legyen rövidebb vagy hosszabb utazás, mely során megfelelő köztes étkezést biztosít babád számára.

 • Nestlé - A hozzátáplálás szakértője
  NESTLÉ Yogolino vaníliás ízű, grízes babapuding
  A NESTLÉ vaníliás ízű, grízes babapuding kiváló választás tízóraira, uzsonnára vagy desszertnek. Fogyasztása hozzájárul az ajánlott napi tej és tejtermék beviteléhez.
  5 - 36

  A Nestlé vaníliás ízű, grízes babapuding kiváló választás tízóraira, uzsonnára vagy akár desszertnek. A babák tápanyagszükségletéhez igazított összetételű babapuding fogyasztása hozzájárul az ajánlott napi tej és tejtermék beviteléhez. Természetes kalciumforrás, kalciumtartalma hozzájárul gyermeked csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez. A speciális hőkezelési eljárásnak köszönhetően hűtést nem igényel, így praktikusan bárhová magaddal viheted, legyen rövidebb vagy hosszabb utazás, mely során megfelelő köztes étkezést biztosít babád számára.

 • Nestlé - A hozzátáplálás szakértője
  NESTLÉ Yogolino banános bébidesszert
  A NESTLÉ Yogolino tejalapú banános bébidesszert kiváló választás tízóraira, uzsonnára. Fogyasztása hozzájárul az ajánlott napi tej és tejtermék beviteléhez.
  5 - 36

  A Nestlé Yogolino tejalapú banános bébidesszert kiváló választás tízóraira, uzsonnára vagy akár desszertnek. A babák tápanyagszükségletéhez igazított összetételű, krémesen lágy bébidesszert fogyasztása hozzájárul az ajánlott napi tej és tejtermék beviteléhez. Természetes kalciumforrás, kalciumtartalma hozzájárul gyermeked csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez. A speciális hőkezelési eljárásnak köszönhetően hűtést nem igényel, így praktikusan bárhová magaddal viheted, legyen rövidebb vagy hosszabb utazás.

 • Nestlé - A hozzátáplálás szakértője
  NESTLÉ Yogolino sárgabarackos bébidesszert
  A NESTLÉ Yogolino tejalapú sárgabarackos bébidesszert kiváló választás tízóraira, uzsonnára. Fogyasztása hozzájárul az ajánlott napi tej és tejtermék beviteléhez.
  5 - 36

  A Nestlé Yogolino tejalapú sárgabarackos bébidesszert kiváló választás tízóraira, uzsonnára vagy akár desszertnek. A babák tápanyagszükségletéhez igazított összetételű, krémesen lágy bébidesszert fogyasztása hozzájárul az ajánlott napi tej és tejtermék beviteléhez. Természetes kalciumforrás, kalciumtartalma hozzájárul gyermeked csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez. A speciális hőkezelési eljárásnak köszönhetően hűtést nem igényel, így praktikusan bárhová magaddal viheted, legyen rövidebb vagy hosszabb utazás.

 • Nestlé - A hozzátáplálás szakértője
  NESTLÉ Kakaós ízesítő, kakaós gabona alapú ízesítő italpor
  A 8 féle gabonát tartalmazó Nestlé Kakaós ízesítőt ajánljuk reggel és este családi kakaózásokhoz vagy pépekhez keverve, így tehetjük változatossá a hétköznapi ételeket.
  9 - 36

  A 8 féle gabonát tartalmazó Nestlé Kakaós ízesítőt ajánljuk reggel és este családi kakaózásokhoz vagy pépekhez keverve, így egyszerűen tehetjük változatossá a hétköznapi ételeket. Gyermeked táplálásánál törekedni kell a változatosságra, figyelembe véve az élelmiszerek tápanyagtartalmát. Ez azért is kiemelten fontos, mert gyermeked ásványi anyag igénye testtömegéhez képest jelentősen meghaladja a felnőttekét.

 • Nestlé - A hozzátáplálás szakértője
  NESTLÉ Kekszes tejpép
  A Nestlé Kekszes tejpépünk A-, C-, D-vitamin és Cink tartalma hozzájárul gyermeked immunrendszerének megfelelő működéséhez valamint bifidusz BL élőflórát is tartalmaz.
  5 - 36

  A Nestlé Kekszes tejpépet* babád 6 hónapos kortól fogyaszthatja. Tejpépünk hozzáadott cukrot nem tartalmaz, csak természetes módon előforduló cukrokat. A-, C-, D-vitamin és Cink tartalma hozzájárul gyermeked immunrendszerének megfelelő működéséhez. Vas és jód tartalma elősegíti gyermeked kognitív képességének fejlődését, valamint B1-vitamin tartalma hozzájárul gyermeked idegrendszerének megfelelő működéséhez. Bifidusz BL élőflórát tartalmaz, mely az anyatejjel táplált csecsemők emésztőrendszerében meglévőhöz hasonló bifido-baktérium.

 • Nestlé - A hozzátáplálás szakértője
  NESTLÉ Stracciatellás pép – glutén és tejtartalmú gabonapép
  A Nestlé Stracciatellás pépet babád 8 hónapos kortól fogyaszthatja. Bifidusz BL-t tartalmaz, mely az anyatejjel táplált babák emésztőrendszerében meglévőhöz hasonló bifido-baktérium.
  7 - 36

  A Nestlé Stracciatellás pépet* babád 8 hónapos kortól fogyaszthatja. Pépünk A-, C-, D-vitamin és Cink tartalma hozzájárul gyermeked immunrendszerének megfelelő működéséhez. Vas és jód tartalma elősegíti gyermeked kognitív képességének fejlődését, valamint B1-vitamin tartalma hozzájárul gyermeked idegrendszerének megfelelő működéséhez. Bifidusz BL élőflórát tartalmaz, mely az anyatejjel táplált csecsemők emésztőrendszerében meglévőhöz hasonló bifido-baktérium.

 • Nestlé - A hozzátáplálás szakértője
  NESTLÉ Pizsama Hami vaníliás folyékony tejpép
  A Nestlé vaníliás Pizsama Hami fogyasztásra kész, folyékony gabonás bébiétel tejjel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal. UHT termék, ezért hűtést nem igényel.
  5 - 36

  A Nestlé vaníliás Pizsama Hami* fogyasztásra kész, vaníliás ízű folyékony gabonás bébiétel tejjel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal. UHT termék, ezért hűtést nem igényel. Egyszerre finom, tápláló, gyors és praktikus választás a mindennapokra vagy utazáshoz.

 • Nestlé - A hozzátáplálás szakértője
  NESTLÉ Pizsama Hami kekszes folyékony tejpép
  A Nestlé kekszes Pizsama Hami fogyasztásra kész, folyékony gabonás bébiétel tejjel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal. UHT termék, ezért hűtést nem igényel.
  5 - 36

  A Nestlé kekszes Pizsama Hami* fogyasztásra kész, kekszes folyékony gabonás bébiétel tejjel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal. UHT termék, ezért hűtést nem igényel. Egyszerre finom, tápláló, gyors és praktikus választás a mindennapokra vagy utazáshoz.

 • Nestlé - A hozzátáplálás szakértője
  NESTLÉ Pizsama Hami kakaós folyékony tejpép
  A Nestlé kakaós Pizsama Hami fogyasztásra kész, folyékony gabonás bébiétel tejjel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal. UHT termék, ezért hűtést nem igényel.
  7 - 36

  A Nestlé kakaós Pizsama Hami* fogyasztásra kész, kakaós ízű folyékony gabonás bébiétel tejjel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal. UHT termék, ezért hűtést nem igényel. Egyszerre finom, tápláló, gyors és praktikus választás a mindennapokra vagy utazáshoz.

 • Nestlé - A hozzátáplálás szakértője
  NESTLÉ Banános-narancsos tejpép
  5 - 36

  A Nestlé Banános-narancsos tejpép* 6 hónapos kortól adható babádnak. Tejpépünk hozzáadott cukor mentes, csak természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. A-, C-, D-vitamin és Cink tartalma hozzájárul gyermeked immunrendszerének megfelelő működéséhez. Vas és jód tartalma elősegíti gyermeked kognitív képességének fejlődését, valamint B1 vitamin tartalmával hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéshez.

 • Nestlé - A hozzátáplálás szakértője
  NESTLÉ 8 gabonás pép bifidusszal – glutén bevezetésére
  A Nestlé 8 gabonás pép glutén bevezetésére alkalmas, hozzáadott cukrot nem tartalmaz, a pépben lévő vitaminok hozzájárulnak az immunrendszer megfelelő működéséhez.
  5 - 36

  A Nestlé 8 gabonás pép glutén tartalmú gabonapép, mely glutén bevezetésére alkalmas. Gabonapépünk hozzáadott cukrot nem tartalmaz, természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. A pépben lévő cink, A- és C-vitamin hozzájárulnak az immunrendszer megfelelő működéséhez.

 • Nestlé - A hozzátáplálás szakértője
  NESTLÉ Pizsama Hami gyümölcsös folyékony tejpép
  A Nestlé gyümölcsös Pizsama Hami fogyasztásra kész, folyékony gabonás bébiétel tejjel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal. UHT termék, ezért hűtést nem igényel.
  7 - 36

  A Nestlé gyümölcsös Pizsama Hami* fogyasztásra kész, gyümölcsös folyékony gabonás bébiétel tejjel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal. UHT termék, ezért hűtést nem igényel. Egyszerre finom, tápláló, gyors és praktikus választás a mindennapokra vagy utazáshoz.

 • Nestlé - A hozzátáplálás szakértője
  NESTLÉ Banános-narancsos tejpép
  A Nestlé Banános-narancsos tejpépünk hozzáadott cukor mentes. A-, C-, D-vitamin és Cink tartalma hozzájárul gyermeked immunrendszerének megfelelő működéséhez.
  7 - 36

  A Nestlé Banános-narancsos tejpép* 6 hónapos kortól adható babádnak. Tejpépünk hozzáadott cukor mentes, csak természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.  A-, C-, D-vitamin és Cink tartalma hozzájárul gyermeked immunrendszerének megfelelő működéséhez. Vas és jód tartalma elősegíti gyermeked kognitív képességének fejlődését, valamint B1 vitamin tartalmával hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéshez. 

 • Nestlé - A hozzátáplálás szakértője
  NESTLÉ 3 gyümölcsös tejberizspép – alma, banán, körte
  A Nestlé 3 gyümölcsös gluténmentes tejberizspépünk hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Vitamintartalma hozzájárul gyermeked immunrendszerének megfelelő működéséhez.
  5 - 36

  A Nestlé 3 gyümölcsös tejberizspépet* babád 6 hónapos kortól fogyaszthatja. Gluténmentes tejberizspépünk hozzáadott cukrot nem tartalmaz, csak természetes módon előforduló cukrokat. A-, C-, D-vitamin és Cink tartalma hozzájárul gyermeked immunrendszerének megfelelő működéséhez. Vas és jód tartalma elősegíti gyermeked kognitív képességének fejlődését, valamint B1-vitamin tartalma hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéshez.  

 • Nestlé - A hozzátáplálás szakértője
  NESTLÉ Jó éjszakát 5 gyümölcsös tejpép – banán, narancs, ananász, alma, körte
  A Nestlé 5 gyümölcsös tejpépünk hozzáadott cukrot nem tartalmaz, A-, C-, D-vitamin és Cink tartalma hozzájárul gyermeked immunrendszerének megfelelő működéséhez.
  9 - 36

  A Nestlé 5 gyümölcsös tejpépet* babád 8 hónapos kortól fogyaszthatja. Tejpépünk hozzáadott cukrot nem tartalmaz, csak természetes módon előforduló cukrokat. A-, C-, D-vitamin és Cink tartalma hozzájárul gyermeked immunrendszerének megfelelő működéséhez. Vas és jód tartalma elősegíti gyermeked kognitív képességének fejlődését, valamint B1-vitamin tartalma hozzájárul gyermeked idegrendszerének megfelelő működéséhez. Bifidusz BL élőflórát tartalmaz, mely az anyatejjel táplált csecsemők emésztőrendszerében meglévőhöz hasonló bifido-baktérium. 

Keresés

Nem találod, amit keresel?
what you are looking for?

Try our new smart question engine. We'll always have something for you.

Úgy tűnik, már regisztrált felhasználó vagy

Jelentkezz be, hogy élvezhesd a Nestlé Baba Közösség tagjainak szóló előnyöket! Kattints ide a bejelentkezéshez!