Termék megosztása
X

Nestlé - A hozzátáplálás szakértője

Nestlé Yogolino kekszes babapuding

A Nestlé babapudingok kalciumot és magnéziumot tartalmaznak, melyek hozzájárulnak a gyermekek csontjainak megfelelő fejlődéséhez, cink összetevőjének köszönhetően pedig hozzájárul a gyermekek immunrendszerének normál működéséhez.

A Nestlé kekszes babapuding kiváló desszert, tízórai vagy uzsonna étel. A babák tápanyag szükségleteihez igazított összetételű bébidesszert hozzájárul a tej és tejtermékek ajánlott napi beviteléhez. A speciális hőkezelési eljárás miatt hűtést nem igényel. A változatos és kiegyensúlyozott étrend, az egészséges életmód nélkülözhetetlen az egészség megőrzéséhez.

6 hónapos kortól adható

  Tulajdonságok és előnyök

  GONDOLTAD VOLNA?

  A gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez szükség van kalciumra és magnéziumra. A cink pedig hozzájárul a gyermekek immunrendszerének normál működéséhez.

  A Nestlé babapudingok kalciumot és magnéziumot tartalmaznak, melyek hozzájárulnak a gyermekek csontjainak megfelelő fejlődéséhez, cink tartalmának köszönhetően pedig hozzájárul a gyermekek immunrendszerének normál működéséhez.

  A Nestlé Yogolino kekszes babapuding kiváló desszert, tízórai vagy uzsonna ételként szerepelhet a baba étrendjében 6 hónapos kortól. Finom kekszes íze új élmény lehet kisbabád számára a hozzátáplálás időszakában. A speciális gyártási eljárásnak köszönhetően hűtést nem igényel, így ennek, és praktikus csomagolásának köszönhetően bárhová magatokkal viheted, és egy rövidebb vagy hosszabb kiruccanás során is ideális köztes étkezést biztosíthatsz gyermeked számára!

  Egy pohár tartalmazza a napi ajánlott kalcium, cink és magnézium* bevitel 37 %-át!

  * A százalékos érték az anyatej-helyettesítő és anyatej-kiegészítő tápszerről szóló rendeletben megadott jelölési referenciaértéket veszi alapul.

  Összetétel
  Elkészítés, adagolás, tárolás
  Kapcsolat
  Az anyukák értékelése2/5

  Nem rossz

  Kisfiam 8 hónapos kora óta kap tejterméket. Köztük ezt a pudingot is. Nem lett kedvenc. Amennyire imádja a kekszes tejpépet, ez annyira nem jött be. Elfogyott, de ezt az ízt nem vettem újra neki.

  Még mindig nem találod
  amit keresel?

  Próbáld ki új keresőnket. Mindig nyújtunk valami újat Neked.