Tejberizs eperrel
Hozzávalók
Lépésről lépésre
-
Tejberizs eperrel
12 hónapos kortól
Hozzávalók:
- 20 g kerek szemű rizs
- 50 ml elkészített BEBA OPTIPRO Junior 1 ital
- 300 ml gyengén szénsavas ásványvíz vagy forrásvíz
- 1 kávéskanál méz
- 1 eper, kis darabokra vágva
- Egy lábosban forrald fel a vizet. Add hozzá a rizst és főzd 25-30 percig lassú tűzön, fedő nélkül, hogy a rizs megpuhuljon. Ha szükséges, adj még hozzá vizet főzés közben. A rizsnek nagyon puhának kell lennie. ha kész, hűtsd le testhőmérsékletűre.
- Add hozzá a BEBA OPTIPRO Junior 1 italt és az epret.
- Tedd hűtőbe 20 percre.
Kapcsolódó receptek
View details Mézes-körtés búzadara
Mézes-körtés búzadara
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 5 perc
Lehűtés
10perc
View details Brokkolikrém pirított mandulával
Brokkolikrém pirított mandulával
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 20 perc
Lehűtés
25perc
View details Rakott zöldbab csirkehusival
Rakott zöldbab csirkehusival
12 hónapos kortól
Nehézségi fok: közepes
Elkészítési idő: 45 perc
50perc
View details Körtés-banános smoothie
Körtés-banános smoothie
Előkészítés: 5 perc
Főzés
Lehűtés
10perc
View details Almás-málnás nyalánkság
Almás-málnás nyalánkság
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 3 perc
Hűtés: 15 perc
8perc
View details Kókuszos mangóleves
Kókuszos mangóleves
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 15 /3 perc
Lehűtés
20perc
View details Almás-banános-kekszes kompót
Almás-banános-kekszes kompót
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 3 perc
Lehűtés
8perc
View details Karamellás tejbegríz
Karamellás tejbegríz
Előkészítés: 2 perc
Főzés: 2 perc
Majd hagyd kihűlni
4perc
View details Krémes zöldség tojással és sajttal
Krémes zöldség tojással és sajttal
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 6 perc
Lehűtés
11perc
View details Almás-fahéjas sült kompót
Almás-fahéjas sült kompót
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 12 perc
Lehűtés
17perc
View details Spenótos-parmezános krém
Spenótos-parmezános krém
Előkésztés: 5 perc
Főzés: 15 perc
Lehűtés
20perc
View details Krémes csirke céklával
Krémes csirke céklával
Előkészítés: 5 perc
Főzés: 20 perc
Lehűtés
25perc
View details Tőkehal papírhüvelyben, édeskömény- és édesburgonyapürével
Tőkehal papírhüvelyben, édeskömény- és édesburgonyapürével
Előkészítés: 5 perc Főzés: 20 perc Lehűtés
25perc
View details Almás palacsinta
Almás palacsinta
Előkészítési idő: 5 perc
Főzési idő: 5 perc
Teljes idő: 10 perc
Nehézségi fok: egyszerű
10perc